29 / 07 / 2024

marmara forum sömestr etkinliği

marmara forum sömestr etkinliği

Superman, Batman, Wonder Women ve Green Lantern'den oluşan Adalet Takımı’nın üyesi olmak isteyen çocuklar, 24 Ocak - 2 Şubat arasında Marmara Forum giriş ve 1. katındaki etkinlik alanında buluşacak...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Marmara uyarısı: Bölge gerildi!

Balıkesir açıklarında saat 22.26'da meydana gelen deprem sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bölge gerildi" dedi.

Marmara için 7.2 büyüklüğünde deprem uyarısı: Kandilli tarih verdi ve en riskli yerleri bir bir sıraladı!

Türkiye'nin önde gelen deprem bilimcilerinden Doç. Dr. Doğan Kalafat'ın 65 yaşında hayatını kaybetmesi sonrasında Marmara uyarısı yeniden gündeme geldi. İşte Kalafat'ın o açıklamaları...

Konkordato süreciyle gündeme gelen 9 AVM için son dakika açıklaması geldi: Borçları çeviriyoruz, süreç pozitif ilerliyor

Uzun bir zamandır geçirdiği konkordato süreci ve gelecekteki akıbeti ile gündemden düşmeyen ve  arasında Forum İstanbul ve Marmara Forum’un da bulunduğu toplamda 9 Alışveriş Merkezi için ‘borçları çeviriyoruz, süreç pozitif ilerliyor’ açıklaması geldi.

Konkordato sürecinin başladığı 9 AVM için 3 grubun ismi geçiyor!

Toplam 28 milyar Türk Lirası borç nedeniyle Marmara Forum ve Forum İstanbul dahil dokuz alışveriş merkezi için konkordato süreci başlatılırken yıllık 100 milyona yakın ziyaretçiye sahip AVM’leri satın almak için 3 grubun ismi geçiyor.

Forum'un 9 dev alışveriş merkezi için açılan konkordato davasında karar çıktı!

Marmara Forum ve Forum İstanbul dahil olacak şekilde toplamda 9 dev AVM için açılan konkordato davasında karar çıktı. İşte detaylar...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik Marmara uyarısı: Binalar önce kuzey-batı, sonra doğu-batı doğrultusunda sarsılacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Twitter hesabından beklenen Marmara depremi ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. İşte Ercan'ın o açıklamaları...

Beklenen büyük İstanbul depreminde vakit daraldı! Bakan tek tek açıkladı! İstanbullular dikkat!

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, söz konusu açıklamasında "Marmara'da süresi dolmuş olan fay kırıkları hareketli bir vaziyette bizi bekliyor. 10 saniye sonra mı olur 10 sene sonra mı olur bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Şimdi Marmara depremini bekliyoruz! Uzman isimden korkutan açıklama: Marmara için belirli gerilmeler var!

Son günlerde beklenen Marmara depremi sık sık gündem oluyor. Şimdi Marmara depremini bekliyoruz! Uzman isimden korkutan açıklama: Marmara için belirli gerilmeler var!

Öğrenciler dikkat! Başarılı olanlara 5104 lira

Milyonlarca öğrenci dört gözle beklediği sömestr tatilinin tadını çıkarırken bir destek programı daha devreye alındı. 5 bin 014 TL para ödenecek. Peki, devletin dereceye giren öğrencilere vereceği 5.104 TL nasıl alınabilir? İşte tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Öğrencileri sevindiren karne hediyesi! Karneni götür 5.104 TL’yi al!

Öğrencinin uzun bir süredir beklediği sömestr tatili başladı. Karnesini alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir müjde geldi. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

marmara forum sömestr etkinliği Haberi

marmara forum sömestr etkinliği


Marmara Forum, sömestr tatilinde minik ziyaretçilerine yönelik özel etkinlik düzenleyecek. 


Marmara Forum açıklamasına göre, Superman, Batman, Wonder Women ve Green Lantern'den oluşan Adalet Takımı’nın üyesi olmak isteyen çocuklar, 24 Ocak - 2 Şubat arasında Marmara Forum giriş ve 1. katındaki etkinlik alanında oluşturulacak Adalet Şehri’nde Superman, Batman, Wonder Women ve Green Lantern kostümleri içinde kenti kurtarmaya çalışacak.


Küçük kahramanlar 12.00-20.00 saatleri arasında katılabilecekleri etkinlikte bazen Batman kılığında banka soygununu engelleyecek bazen Superman kimliğine bürünüp Marmara Forum’u kurtaracak bazen Green Lantern ve Wonder Woman olup enkazdaki yaralıların veya çatıda mahsur kalanların imdadına koşacak.


Etkinliğe katılan sekiz yaşından küçük çocuklar ise iPad’lerle Adalet Takımı oyununu oynayarak bu heyecana ortak...