10 / 05 / 2024

marmara forum sömestr etkinliği

marmara forum sömestr etkinliği

Superman, Batman, Wonder Women ve Green Lantern'den oluşan Adalet Takımı’nın üyesi olmak isteyen çocuklar, 24 Ocak - 2 Şubat arasında Marmara Forum giriş ve 1. katındaki etkinlik alanında buluşacak...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik Marmara uyarısı: Binalar önce kuzey-batı, sonra doğu-batı doğrultusunda sarsılacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Twitter hesabından beklenen Marmara depremi ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. İşte Ercan'ın o açıklamaları...

Beklenen büyük İstanbul depreminde vakit daraldı! Bakan tek tek açıkladı! İstanbullular dikkat!

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, söz konusu açıklamasında "Marmara'da süresi dolmuş olan fay kırıkları hareketli bir vaziyette bizi bekliyor. 10 saniye sonra mı olur 10 sene sonra mı olur bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Şimdi Marmara depremini bekliyoruz! Uzman isimden korkutan açıklama: Marmara için belirli gerilmeler var!

Son günlerde beklenen Marmara depremi sık sık gündem oluyor. Şimdi Marmara depremini bekliyoruz! Uzman isimden korkutan açıklama: Marmara için belirli gerilmeler var!

Öğrenciler dikkat! Başarılı olanlara 5104 lira

Milyonlarca öğrenci dört gözle beklediği sömestr tatilinin tadını çıkarırken bir destek programı daha devreye alındı. 5 bin 014 TL para ödenecek. Peki, devletin dereceye giren öğrencilere vereceği 5.104 TL nasıl alınabilir? İşte tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Öğrencileri sevindiren karne hediyesi! Karneni götür 5.104 TL’yi al!

Öğrencinin uzun bir süredir beklediği sömestr tatili başladı. Karnesini alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir müjde geldi. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Bu kampanya, hem çocukları hem de büyükleri sevinçten zıplatacak! MediaMarkt az önce duyurdu!

MediaMarkt’tan, çocuklar için yeni kampanya! Mediamarkt Türkiye, ülke genelinde okulların sömestr tatili nedeniyle az önce yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Teknosa sömestr tatiline özel kampanlarına devam ediyor. Gençlere yönelik yaptığı 'karne hediyeniz teknosada' avantajı ile Casper VIA F30 Plus telefonları 1000 TL indirimle veriyor. İşte detaylar

İBB Ek Hizmet Binası'nın planları iptal mi edildi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy ilçesindeki Marmara Forum AVM’nin kaçak olan otopark ve ofis binalarını 2008 ve 2011 yıllarında iki defa mühürledi ve  ruhsatların iptali için dava açtı. Bu davada son durum ne? İşte ayrıntılar...

Marmara Forum AVM plansız mı kaldı?

Bakırköy'de yer alan Marmara Forum AVM’nin imar planları; istinaf mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. İmar planı değişikliği yaparak kaçak bölümlere af getirmesi karşılığında İBB’ye verilen ve bugün ek hizmet binası olarak kullanılan yapı da plansız k

İBB'nin yeni hizmet binası Marmara Forum'da!

İBB, Merter'de bulunan ek hizmet binasını Marmara Forum'un E-5 tarafında kalan bloğuna taşıdı. AVM'nin ön tarafında hizmet binası için otopark inşaatı başladı.

marmara forum sömestr etkinliği Haberi

marmara forum sömestr etkinliği


Marmara Forum, sömestr tatilinde minik ziyaretçilerine yönelik özel etkinlik düzenleyecek. 


Marmara Forum açıklamasına göre, Superman, Batman, Wonder Women ve Green Lantern'den oluşan Adalet Takımı’nın üyesi olmak isteyen çocuklar, 24 Ocak - 2 Şubat arasında Marmara Forum giriş ve 1. katındaki etkinlik alanında oluşturulacak Adalet Şehri’nde Superman, Batman, Wonder Women ve Green Lantern kostümleri içinde kenti kurtarmaya çalışacak.


Küçük kahramanlar 12.00-20.00 saatleri arasında katılabilecekleri etkinlikte bazen Batman kılığında banka soygununu engelleyecek bazen Superman kimliğine bürünüp Marmara Forum’u kurtaracak bazen Green Lantern ve Wonder Woman olup enkazdaki yaralıların veya çatıda mahsur kalanların imdadına koşacak.


Etkinliğe katılan sekiz yaşından küçük çocuklar ise iPad’lerle Adalet Takımı oyununu oynayarak bu heyecana ortak...