07 / 05 / 2024

marmara forum yeniyıl etkinliği

marmara forum yeniyıl etkinliği

Karlar Ülkesi'ni ziyaret etmek isteyenler, 25 Kasım-5 Ocak tarihleri arasında aynı gün içinde yapılan 75 lira ve üzeri alışveriş fişiyle Marmara Forum giriş katında bulunan Çingene Kızı Meydanı'nda buluşuyor...

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da 207 bin bina depreme karşı riskli! Beklenen büyük Marmara depremine nasıl hazırlanmalı? 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, beklenen büyük Marmara depremine hazırlık ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gökce, İstanbul'da 207 bin binanın depreme karşı riskli olduğunu aktardı. İşte ayrıntılar...

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Samsung Galaxy A04 modellere web'e özel indirim! Teknosa'dan Yeniyıl kampanyası... 09 Ocak fiyat listesi

Samsung'un düşük bütçeli ama fiyat performans ürünü olan Samsung Galaxy A04 64 GB'lık telefonu TEKNOSA'da web'e özel avantajla sunuluyor. Samsung kalitesini yaşamak için acele edin. Peki Samsung Galaxy A04 64 GB cep telefonu fiyatı ne kadar?

Oppo A74'e Hepsi Burada'dan yeniyıl dokuşu! Bu fiyatı kaçırmayın! 28 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'nın 2023 öncesi yaptığı kampanyalara Oppo A74 128 GB telefon kodeli de dahil oldu. Türkiye'de de çok tutulan modelin fiyatı sevenleri tarafından araştırılıyor. Peki Oppo A74 128 GB fiyatı ne kadar?

İBB Ek Hizmet Binası'nın planları iptal mi edildi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy ilçesindeki Marmara Forum AVM’nin kaçak olan otopark ve ofis binalarını 2008 ve 2011 yıllarında iki defa mühürledi ve  ruhsatların iptali için dava açtı. Bu davada son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul tarihe damga vuracak!

Kuzey Marmara Otoyolu açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'nin tarihe damga vuracağını dile getirdi. 

Riskli yapıların satışı ve kiralanması yasaklanmalı!

21 yıl önce yaşanan Marmara depreminin yıl dönümünde açıklamalarda bulunan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Riskli yapıların satış, kiralama süreçlerine engeller getirilmeli. Hatta zorunlu olarak dönüşüme alınmalı'' dedi.

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu satılıyor mu?

Çin menşeili bir şirketin Üçüncü Boğaz Köprüsü'nü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nu satın alacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu satılıyor mu?

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun Çin menşeli bir şirket tarafından satın alınacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gelir dağılımında en adaletsiz bölge İstanbul!

2018 yılında Doğu Marmara, gelir dağılımında en adil bölge olurken, İstanbul ise gelir dağılımında en adaletsiz bölge olarak kayıtlara geçti.

marmara forum yeniyıl etkinliği Haberi

marmara forum yeniyıl etkinliği

Yılbaşı alışverişini Marmara Forum'da yapanlar, "Karlar Ülkesi"ni ziyaret etme şansı yakalıyor.


Marmara Forum açıklamasına göre, Yılbaşı alışverişi için Marmara Forum'u tercih eden aileler ve çocukları, "Karlar Ülkesi"ni ziyaret etme şansını yakalıyor. Karlar Ülkesi'ni ziyaret etmek isteyenler, 25 Kasım-5 Ocak tarihleri arasında aynı gün içinde yapılan 75 lira ve üzeri alışveriş fişiyle Marmara Forum giriş katında bulunan Çingene Kızı Meydanı'nda buluşuyor. 


Karlar Ülkesi'nde aileler ve çocuklarını, buzdan kalelerden beyaz karlarla kaplı çam ağaçlarına, kutup ayılarından geyiklere kadar yılbaşı havasını yansıtan birçok unsur beklerken çocuklar yolculuk sonrasında sürpriz bir yılbaşı hediyesinin sahibi olacak.


Marmara Forum, yerli ve yabancı 300'den fazla mağazasıyla yılbaşı alışverişiniz için farklı alternatifler sunarken, Karlar Ülkesi'ne yolculukla alışverişinizi hem siz hem de çocuğunuz için keyifli ve eğlenceli hale...