21 / 05 / 2024

Marmara Grubu basın toplantısı

Marmara Grubu basın toplantısı

Marmara Grubu toplantısında konuşan Başkan Topbaş, 9,5 yılda 60 milyar TL yatırım yaparak dünyanın gıpta ettiği bir şehir oluşturduklarını belirterek, yatırımlarda metroya öncelik verdiklerini söyledi.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

AND Frekans basın lansmanı 13 Nisan'da!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, yeni projesi AND Frekans'ı tanıtmak için basın toplantısı düzenliyor.

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi!

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi 503 bin TL'den başlıyor. NG Residence projesi İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirildi...

NG Residence Basın Ekspres'te 4 bin 900 TL taksitle!

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirilen NG Residence Basın Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. NG Residence Basın Ekspres'te fiyatlar 503 bin TL'den başlıyor.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Merosa Şirketler Grubu basın lansmanı bugün!

25 yıl aşkın süredir Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower Projesi ve diğer projelerinin tanıtımının yapılacağı lansman toplantısı bugün yapılacak.

Ağaoğlu basın gezisi 17-19 Mart'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 17 – 19 Mart tarihleri arasında geleneksel basın buluşmasını Uludağ’da My Mountain Otel’de gerçekleştirecek.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Ağaoğlu Central Park basın toplantısı yarın!

Cityscape Turkey 2016 fuarına Ağaoğlu Central Park projesiyle katılacak olan Ağaoğlu Şirketler Grubu, proje lansmanı için 23 Mart Çarşamba günü, Ağaoğlu Central Park satış ofisinde basın toplantısı düzenleyecek.

Ağaoğlu Maslak 1453 basın toplantısı 3 Mart'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu , İstanbul’un en cazip lokasyonu Maslak’ta, yatırım değeri yüksek ofisler için detaylı bilgilendirme yapmak üzere 3 Mart Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul basın toplantısı yarın!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Bakırköy’de bulunan Central Park İstanbul projesinin detaylarını paylaşmak üzere 10 Şubat Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenliyor.

The Marmara Grubu yatırımlarında New York’u seçiyor!

Habertürk Gazetesi yazarı olan Esen Evran bugünkü yazısında The Marmara Grubu'nun otel yatırımlarını anlattı. İşte The Marmara Collection CEO’su Hüseyin Öztürk'le bir araya gelen Evran'ın yazısı...

Marmara Grubu basın toplantısı Haberi

Marmara Grubu basın toplantısı


Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı Akademik Konsey Toplantısı İstanbul Wow Otel'de gerçekleştirildi.  Vakfa emeği geçenlere ödüllerini takdim eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yapılan yatırım ve hizmetlerle dünyanın merkezi haline gelen İstanbul’un belediye başkanlığını yürütmekten de büyük onur duyduğunu söyledi.


İstanbul'un tarihi dokusundan ve güzelliklerinden bahseden Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul bu kadar engin tarihinden dolayı gerçek anlamda barış ve hoşgörü kentidir. İstanbul'da, bir ülke özelliğinde zenginlik var. Bir ülke özelliğinde olduğunu hatırlatmak isterim. Ekonomik anlamda dünyanın odak noktasındadır” dedi.


İstanbul'a yapılan ulaşım, turizm, eğitim, spor, sağlık ve turizm alanında yaptığı yatırımlarla ilgili bilgi veren Başkan Topbaş, İstanbul'un dünyanın en iyi, en modern metrolarına sahip kenti haline geldiğini, metro ağının 2023 yılında 800 kilometreye ulaşacağını ifade etti. 2014 yılında...