28 / 04 / 2024

Marmara Siegener yeni tesisi

Marmara Siegener yeni tesisi

Başta elektrik, inşaat, yapısal çelik, ulaştırma ve otomotiv olmak üzere birçok sektöre hizmet veren Marmara Siegener, yeni tesisini devreye almaya hazırlanıyor..

Biga'da 20 günde 150 deprem oldu, 'Yeni fay olabilir' dendi! Büyük Marmara depremini etkiler mi? 

ÇOMÜ DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Çanakkale Biga'da 4 Şubat'tan bu yana meydana gelen 150 deprem ile ilgili konuştu. Bekler, yeni fay olabileceğine dikkat çekti ve Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi için iki yeni tarih!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük bir endişeyle beklenen Marmara depremi hakkında yeni tarihler verdi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın verdiği iki yeni tarih...

Portre Marmara projesindeki 100 adet daire satışta! Yeni proje!

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı ortaklığında İstanbul'un Pendik ilçesinde yükselen Portre Marmara projesi satışa çıktı. Peki, Portre Marmara konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kuzey Marmara otoyolunda bayram rekoru! Bayramda geçen araç sayısı 1 milyon 750 bine ulaştı!

Ramazan Bayramı tatilinde şehir dışına çıkanların tercihi Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) oldu. Bayram tatili olan 20 Nisan ile 23 Nisan 2023 tarihleri arasında sürücülerin KMO’na yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, otoyolun yeni bir rekora imza attığı bildirildi.

İstanbul'da Kahramanmaraş'taki gibi deprem olur mu? Deprem uzmanı bir bir açıkladı! Marmara'da paralel faylar...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, olası yeni depremler ve İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul'da Kahramanmaraş'taki gibi deprem olur mu? Deprem uzmanı bir bir açıkladı! Marmara'da paralel faylar...

Kuzey Marmara Otoyolu gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu yeni yatırımlara yön oldu. Güzergâha son 1 ayda 10 milyarlık yatırım sağlandı. Otoyol, turizm, gayrimenkul ve sanayi gibi sektörlere büyük katkı sağladı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesiminin inşaatı bitti!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. kesiminde inşaat çalışmaları tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin yarın hizmete açılacağını dile getirdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

İn Mari Marmara projesi fiyat!

Beylikdüzü’nün yeni projesi İn Mari Marmara'da satışlar başladı. İn Mari Marmara projesi fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

İn Mari Marmara satışta! Yeni proje!

İmamoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen İn Mari Marmara projesinde satışlar başladı. Projede daireler 780 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Markalı konutun yeni adresi: Marmara Caddesi!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olacağının sinyallerinin verildiği Marmara Sanayi Sitesi Caddesi'nde yeni projeler hızla yükseliyor. Alan yeni ofis ve konut alanlarının yeni merkezi haline geldi.

Marmara Siegener yeni tesisi Haberi

Marmara Siegener yeni tesisi

Başta elektrik, inşaat, yapısal çelik, ulaştırma ve otomotiv olmak üzere birçok sektöre hizmet veren Marmara Siegener, yeni tesisini devreye almaya hazırlanıyor. 2014 yılı içinde üçüncü bir tesis yatırımına başlama kararı aldıklarını söyleyen Marmara Siegener Galvaniz Pazarlama Satış Müdürü Bünyamin Halaç, yeni tesisin Marmara Bölgesi'nin Avrupa yakasında olacağı bilgisini verdi. Halaç, 2016 başı itibarıyla faaliyete geçmesi planlanan tesisin kapasitesinin yıllık 50 bin ton olacağını açıkladı. 


Yeni tesisin inşasını 2015 yılında bitirmeyi ve 2016 yılı başı itibarıyla devreye almayı planladıklarım bildiren Bünyamin Halaç, "Bölgedeki tesis sayımızı üçe çıkartarak stratejik ve lojistik anlamda avantaj elde etmeyi umuyoruz. Bu bölgedeki tesisimizle Avrupa'ya açılma planlarımızı da desteklenmiş olacağız. Avrupa'daki yatırımcıları teşvik ederek ürünlerini Türkiye'ye kaydırmalarını da sağlayacağız. 

Marmara Siegener Galvaniz'i yurt içi ve dışmda sektörün söz...