18 / 05 / 2024

Marmara Teknokent binası inşaatı

Marmara Teknokent binası inşaatı

TÜBİTAK Marmara Araştırma bünyesinde Marmara Teknokent ve Kuluçka Binası’nın temel atma töreni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katımıyla gerçekleştirildi

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Kastamonu Teknokent'in yeni binasının temeli atıldı! 

Kastamonu'da prefabrik binada hizmet veren Teknokent'in yeni binası için temeli atma işlemi gerçekleştirildi.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Avcılar Belediye binası yıkılıyor!

1999 Marmara depreminde hasar görünce güçlendirilen Avcılar Belediye binası için yıkım kararı alındı. 40 yıllık olduğu vurgulanan belediye binasının bugünden itibaren kademeli olarak tahliyesine başlandı.

Marmara Forum AVM plansız mı kaldı?

Bakırköy'de yer alan Marmara Forum AVM’nin imar planları; istinaf mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesi ile iptal edildi. İmar planı değişikliği yaparak kaçak bölümlere af getirmesi karşılığında İBB’ye verilen ve bugün ek hizmet binası olarak kullanılan yapı da plansız k

Balıkesir Teknokent binası Haziran 2019'da tamamlanacak!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Teknokent binasının inşaatını Haziran 2019'da tamamlayacak.

1.278 kamu binası güçlendirildi!

99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri'nde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin 1.278 kamu binasının güçlendirildiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta Teknokent temeli atıldı!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) Teknokent Yönetici A.Ş. idare binası ve kuluçka merkezinin temeli törenle atıldı.

İBB'nin yeni hizmet binası Marmara Forum'da!

İBB, Merter'de bulunan ek hizmet binasını Marmara Forum'un E-5 tarafında kalan bloğuna taşıdı. AVM'nin ön tarafında hizmet binası için otopark inşaatı başladı.

Marmara Forum Garden Office, İBB'ye devredildi!

İBB ile Marmara Forum’un sahibi Multi Otuzbeş Geliştirme Yatırım İnşaat ve Tic. A.Ş arasında yürütülen görüşmeler geçtiğimiz karara bağlandı. Karar gereği, Garden Office binası ve aynı bölgede bulunan 16 bin metrekarelik arsa İBB’ye devredildi.

Teknokent AŞ Yeni Kuluçka Binası'nın temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya Teknokent AŞ Yeni Kuluçka Binası Temel Atma Töreni'nde, teknoparkların, bilginin teknolojik faaliyetlere dönüştürüldüğü önemli merkezler olduğunu söyledi.

Marmara Teknokent binası inşaatı Haberi

Marmara Teknokent binası inşaatı

TÜBİTAK Marmara Araştırma bünyesinde Marmara Teknokent ve Kuluçka Binası’nın temel atma töreni, TÜBİKAK Gebze Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Temel atma törenine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin, TÜBİTAK Marmara Teknokent Dr. Orhan Çömlek, Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve çok sayıda davetli katıldı.

TÜRKİYE’NİN İLK TEKNOPARKI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende ilk olarak açılış konuşmasını TÜBİTAK Marmara Teknokent Dr. Orhan Çömlek yaptı. Orhan Çömlek, “2023 hedeflerine ulaşmada en önemli hedefler teknolkentler. Bu teknokent Türkiye’nin ilk teknoparkı olarak hizmetlerine devam etmekte. Ar-Ge binasının temellerini atacağız. Binanın yapımında emeği geçen herkese...