19 / 05 / 2024

marmara trafiği

marmara trafiği

Marmara Bölgesi otoyollar ile adeta ring yapılacak bir çember altına alınıyor. Projede İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ var. 7 kenti otobanla birleştirecek proje Marmara'da trafiği rahatlatacak.

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

Beklenen büyük Marmara depremi için ezber bozan açıklama! 6.5 büyüklüğünde risk var! Uzman isimden Kumburgaz açıklaması!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, gözler yeniden Marmara'ya çevrildi. Peki beklenen İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? Nereleri etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Olası Marmara depremiyle ilgili çarpıcı açıklama: Bir an önce hazırlık yapılmalı! 

Mentor Gümrük Müşavirliği Ceo’su Dr. Hakan Çınar, Marmara depremini işaret ederek, bir an önce hazırlık yapılması gerektiğinin altını çizdi. 

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Amazon'dan isteyen herkes ayda 2 dolar kazanacak! İşte tek şart...

Amazon, Ad Verification uygulamasıyla telefonlarındaki trafiği takip etmesine izin veren kullanıcılarına ayda 2 dolar ödeme yapacağını duyurdu.

BMW i4 fiyatlarına zam geldi mi? Bu ay BMW i4 ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Şık tasarımı ve sportif görünümü bir araya getiren BMW i4, profesyonel sürüş asistanıyla sürüşü ve sıkışık trafiği konforlu ve güvenli hale getiriyor. Peki BMW i4 fiyatlarına zam geldi mi? Bu ay BMW i4 ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ekonomik kriz trafiği etkiledi! Kayıtlı taşıt sayısında ciddi erime

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bundan bir önceki aya göre yüzde 0,1 azalım gösterdi. Trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı ağustos ayının sonu itibarıyla 26 milyon 29 bin 230 olarak kayıtlara geçti. İşte detaylar…

MG ZS'de yüzde 0.99 faiz fırsatı! Bagajında elektrikli bisikletiyle de trafiği çözüyor! İşte 22 Nisan fiyat listesi...

Bagajındaki elektrikli bisikleti ile trafiğe çözüm bulan MG ZS, yenilenen tasarımıyla Türkiye'de satışa sunuldu. MG ZS Luxury, yüzde 0.99 faiz fırsatı ve yüzde 100 elektrikli bisikletiyle dikkat çekiyor. Peki MG ZS fiyatları kaç lira? MG ZS özellikleri neler? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Marmara depremi mercek altında!

Ege Denizi’nde art arda yaşanan depremler tedirginlik yaratıyor. Kimi uzmanlar sarsıntıları olağan görüyor; kimileri ise Marmara depremini işaret ediyor. Prof. Dr. Şerif Barış, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Boğaz trafiği Kanal İstanbul ile rahatlayacak!

Çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dev proje tamamlandığında boğaz trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak. 

Beklenen büyük Marmara depremi için ürküten açıklama!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Aysun Aykan, beklenen büyük Marmara depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Uzmanlardan büyük Marmara depremi için ürküten açıklamalar!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Marmara depremi tartışmaları yeniden alevlendi!

Geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul'da meydana gelen depremin ardından, Marmara Depremine ilişkin tartışmalar yeniden alevlendi. Peki hangi uzman Marmara depremi için ne dedi? İşte uzmanların görüşleri...

marmara trafiği Haberi

marmara trafiği

TÜRKİYE'de ulaşımın en fazla yükünü çeken bölge Marmara, ili ise İstanbul. 

Ulaştırma Bakanlığı zaten trafik yükü kendine yeten İstanbul'un diğer şehirlerle transit geçişini yapacak Marmara Bölgesi'ne adeta bir çember otoyolu oluşturuyor. 

Otoyol çemberi ile ring alanı olacak bölge İstanbul'un İçanadolu, Ege ve diğer bölgelerden gelen araçların baskısı altından kurtulacak. 


Yeni güzergah açılacak!


Otoyol ile İstanbul'un diğer şehirlere bağlantısı şehir merkezine uğramadan geçilecek. Böylece İstanbul'un diğer bölgelerden gelen araçlarına yeni bir güzergah açılacak. İstanbul'un içine girilmeden geçildiği bir taransit şehir olacak. 


Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri üzerindeki baskı böylecek Çanakkale Boğazı üzerinde kurulan köprü ve İzmit Asma Köprüsü'nde olacak. Köprüde dairenin deniz kısmındaki alanları bağlaması ile otobanların kesik kısımları tamamlanmış olacak. 


Sakarya'dan Tekirdağ'a kesintisiz otoyol!


İstanbul'a en çok araç yoğunluğunun aktığı aks Kocaeli ve Sakarya yolu...