26 / 07 / 2024

Marmarabirlik gemlik tesisi

Marmarabirlik gemlik tesisi

Gemlik'te Marmarabirlik 15 dönümlük alana zeytin işleme tesisi kuracak. Tesisin kalite ve standartları korurken hem üretimin, hemde tüketimin artması hedefleniyor.

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

TOGG'un yola çıkacağı tarihi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Beklenenden erken olacak

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un seri üretimi için yapılan çalışmalar devam ediyor. TOGG Gemlik Tesisi’nde aracın boya ve montaj çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobilin banttan ineceği tarihi açıkladı.

2023 Mart ayında yollara çıkacak TOGG'un fiyatı belli oldu! İlk siparişleri almaya başladılar

Togg, Gemlik Tesisi’ndeki boyahane kurulumunu tamamlayarak, C-SUV gövdesinde boyasız denemelere başladı. Araç 2023 Mart ayında yollara çıkacak. TOGG'un satış fiyatı da netleşmeye başladı ilk siparişler alınıyor. İşte detaylar..

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'da yeni aşamaya geçildi! Seri üretim öncesi son adım

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, 2023 yılında seri üretime geçmeden önceki son aşamalarını teker teker hayata geçiriyor. Bu yılın son çeyreğinde seri üretime geçmeyi planlayan TOGG, Gemlik Tesisi’ndeki boyahane kurulumunu tamamladı.

TOGG'un test pisti tamamlandı! İşte rakamlarla TOGG Gemlik Tesisi!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik Tesisi’nde hayata geçirilen toplamda 1.6 kilometrelik test pisti tamamlandı.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

Yerli otomobil fabrikasının inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fabrikanın boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının altyapı çalışmaları tamamlandı. 

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

TOGG Gemlik Tesisi’nin inşaatı için Yapı Merkezi seçildi!

Yapı Merkezi, TOGG’un ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan ve aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nin üst yapı inşaatını üstlenecek. 

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Bursa Gemlik'te 2 okulun temeli atıldı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yıkılan eski Marmarabirlik depolarının bulunduğu alana 2 yeni okulun temeli atıldı. Okulların inşaatının 400 gün sürmesi planlanıyor.

Marmarabirlik'ten Gemlik'e modern tesis yatırımı!

Gemlik'te Marmarabirlik 15 dönümlük alana zeytin işleme tesisi kuracak. Tesisin kalite ve standartları korurken hem üretimin, hemde tüketimin artması hedefleniyor.

Marmarabirlik gemlik tesisi Haberi

Marmarabirlik gemlik tesisi

Marmarabirlik, Gemlik’te yeni bir tesis kurmaya hazırlanıyor. Gemlik Belediye Meclisinin aldığı karar ile gerçekleşen takas sonrası halihazırda Kamyon Garajının bulunduğu 15 dönümlük alana Zeytin İşleme Tesisi yapılacak. Paketleme, depolama ve sevkiyat çalışmalarının da gerçekleşeceği tesiste, CTP tankı sistemi ile hijyenik ortamda zeytin işleme çalışmaları yapılacak. Gıda tüzüğüne uygun, zeytinin daha çabuk olgunlaşacağı, kimyasal kullanılmayan üretim, damak zevkinde oluşan üst standardı korumayı hedeflenirken, tüketimin de artırılması amaçlanıyor.


Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, paketleme, depolama ve sevkiyat çalışmalarının yanı sıra en modern sistemle zeytin işlemelerinin bu tesiste gerçekleşeceğini söyledi. ISO 500’de dünyada 380. firma olduklarını, kârlılık sıralamasında da dünyada 150. sıraya yükseldiklerini anımsatan Hidamet Asa, “CTP Tankı Sistemli, Kimyasal kullanılmayan, hijyenik, gıda tüzüğüne uygun üretim, tüketimde...