02 / 05 / 2024

marmaraya entegre metrolar

marmaraya entegre metrolar

Küçükköy Kapalı Spor Salonu temel atma töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş "Vezneciler’den, Arnavutköy üzerinden de 3. havalimanına gidecek bir metroya dönüştürme çalışmamız sürmektedir" dedi

Hatay Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali'ne ÇED olumlu raporu!

Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali Arsuz’un Kale mevkiinde projelendirildi. Denize sıfır noktada yapılması planlanan santral için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çevresel etki değerlendirme (ÇED) olumlu raporu verildi.

Par İnşaat, Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini kazandı!

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

Afyon'daki dönüşüm, meydan projesiyle entegre olacak!

Afyonkarahisar'daki Mısri Camii çevresi ve İmaret Camii ile Hıdırlık bölgesini kapsayan alanda uygulanacak kentsel dönüşüm projesi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim vaadi olan kent meydanı projesi birbiriyle entegre olacak.

DOKA, Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi'nde güvenli çözümler sunuyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sanayi yatırımlarından biri olan ve Türkiye’nin gübre ithalatında önemli bir açığı kapatarak gübre üretimi gerçekleştirilecek Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi inşaasına DOKA, özel ve güvenli çözümler sunuyor.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

Burger King, Amasya Entegre Tesisi'ni Mart'ta açacak!

TAB Gıda; kendi restoran zinciri Burger King’in et ve patatesi için 4 yılda 800 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor. Grup, Amasya’ya inşa ettiği et entegre tesisini önümüzdeki martta açmaya hazırlanıyor.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde son durum ne?

İstanbul’un Büyükçekmece, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Başakşehir, Silivri, Çatalca, Esenyurt ve Avcılar ilçelerine hizmet vermesi hedeflenen İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde zemin çalışmaları devam ediyor...

Kaynaklar Et Entegre Tesisi ihaleye çıkıyor!

İzmir Defterdarlığı, üç yıldır atıl durumda bekleyen Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin yıllığı 740 bin 469 TL 'den 30 yıllığına pazarlık usulü irtifak hakkı ihalesine çıktı.

Diyarbakır Entegre Katı Atık Tesisi Mart 2017’de tamam!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinin 30 yıllık katı atık sorununu çözecek Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşaatında zemin düzeltme çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi.

Kastamonu Entegre, Rusya’daki fabrika inşaatını askıya aldı!

Hayat Holding’e bağlı Kastamonu Entegre şirketi, Rusya’nın Kagula bölgesindeki ahşap panel fabrikasının inşaatını askıya aldı.

Beyoğlu Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre projesinin toplantısı 30 Aralık'ta!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi'nde yer alan Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Entegre Projesi'nin ÇED toplantısı 30 Kasım 2015 günü yapılacak!

Çanakkale'de Bozcaada entegre hastanesi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, onayı alınan Entegre Hastane ve Sağlık Lojmanı hakkında bilgi verdi.

Kars Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı projesinin toplantısı 12 Kasım'da!

Kars Merkez'de bulunan Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 12 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

marmaraya entegre metrolar Haberi

marmaraya entegre metrolar


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Küçükköy Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni bugün geniş ve coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi. Törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Belediye Başkan Yardımcıları, ilçe protokolü, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören alanında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Topbaş, öğrencilerle birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. Osman Gazi Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin açtığı “Bizim de Kadir ağabeyimiz var” yazılı pankart renkli görüntülerin oluşmasına sebep oldu.


 ‘BU TESİS GENÇLERİMİZE BÜYÜK BİR İMKAN SUNACAK’


Törende konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sözlerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı...