30 / 04 / 2024

Marmaraydan araba geçebiliyor mu

Marmaraydan araba geçebiliyor mu

Asya ve Avrupa yakasını ikinci kez denizin altından birbirine bağlayacak ve sadece araç geçişleri için yapılacak Avrasya Tüneli için çalışmalar sürüyor. Tünel açma makinası köstebek, önümüzdeki günlerde sahaya inecek ve kazı çalışmalarına başlayacak.

Renault Clio'da şubat indirimi! Net fiyatı 477 bin 731 TL! Aylık 19 bin 600 TL ile araba sahibi olun!

Renault, Clio modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olan şubat kampanyasını duyurdu. Ayda sadece 19 bin 600 TL ödeyerek araba sahibi olabilirsiniz. Peki Renault Clio Şubat 2024 fiyatı ne kadar? Renault Clio güncel şubat fiyatları.

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Otomobil bayilerine 2024 darbesi: Kapıdan geçene 'araba alır mısın?' diye yalvaracaklar!

Otomobil piyasası Ticaret Bakanlığı'nın aldığı önlemlerle dengelendi ve fiyatlar düşmeye başladı. Bayiler kampanya üstüne kampanya yaparken, araba bolluğu yaşanmaya başladı. Fakat bundan bir kaç ay öncesinde bırakın kampanyayı, bayilerde araba bulunamıyordu.

Ev, tarla ve araba alanların kar tartışmasına son nokta: Satış yoksa fiyat yok, kar yok!

Elinde birikmiş parası olan yatırımcılar tercihini ev, tarla ve araba gibi yatırım araçlarından yana kullanırken, ne kadar kar ettiklerini de hesaplamadan geçemiyor. Yatırımcıların yatırımları için biçtikleri değerler ise gerçekten doğru mu? tartışılıyor.

Araba almak isteyenlere müjde! Otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası! 0.99'dan başlayan imkanlarla...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeler ve yaptırımlar sonrası araba fiyatları düşüşe geçerken, otomobil markalarından indirim kampanyaları gelmeye başladı. Araba almak isteyenlere müjde , otomobil fiyatlarında yeni kredi kampanyası...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama: Araba fırlayacak, konut çakılacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu defa araba ve konut fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Araba fırlayacak, konut çakılacak...

Acil nakde ihtiyacı olanlara kötü haber! Kredi faizleri ana paranın tamamını geçebiliyor

Düşük faizli kredi bulmak neredeyse imkansız hale geldi. İhtiyaç kredisi faizleri Mayıs ayında adeta şahlanırken, sadece bir ayda 12 puanlık artış kaydeden kredi faizleri yıllık yüzde 60’a dayandı. Seçim sonrası ise oranların daha da artacağı tahmin ediliyor...

Tatile gidecekler hemen harekete geçin! Ramazan Bayramı öncesi fiyatlar yüzde 20 arttı!

Ramazan Bayramı’na artık sayılı günler kala tatile gitmek için araba kiralayacaklar hemen harekete geçmeli. İşte detaylar!

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın

Dolar tahinleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağını söyleyerek araba ve ev almak isteyenleri uyardı. Planınızı şimdiden yapın...

Selçuk Geçer'den tarihi uyarı: 'Çakılacak'

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Selçuk Geçer, dolar kurundaki artışın süreceğini, araba ve ev fiyatlarının ise düşeceğini savundu.

İslam Memiş'ten ev ve araba alacaklara önemli uyarı! Aman geç kalmayın

Piyasalarda Eylül ayı fırtınasına yaklaşılırken, her açıklamasında uyarı yapan İslam Memiş, bu defa ev ve araba alacaklara kritik değerlendirme yaptı. "Bekletmeyin" diyen Memiş, yatırımcıya "Mal varlıklarınıza sahip çıkın" uyarılarda bulundu.

Piyasa Kahini altın uzmanı İslam Memiş rotasını otomobil sektörüne çevirdi! Araba almayın dedi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dün resmen hayata geçmiş olan ikinci el otomobil satışları ile ilgili kararı değerlendirdi. Memiş, araba almak isteyen kişiler için tarih verirken “Bugünkü değerlerden araba almayın” çağrısında bulundu. İşte detaylar…

Marmaraydan araba geçebiliyor mu Haberi

Marmaraydan araba geçebiliyor mu

"Marmaray'ın arabalı versiyonu" da denilen Avrasya Tüneli, Kazlıçeşme-Göztepe arasına inşa ediliyor. Haydarpaşa'daki şantiyede, 35 metre derinliğinde ve 30 metre eninde başlangıç noktası oluşturuldu. Proje için geliştirilen tünel açma makinaları "TBM" adı verilen köstebek önümüzdeki günlerde sahaya inecek ve kazıya başlayacak.



"TBM" denilen köstebek, denizin 106 metre derinliğine inerek tünel açacak. İki katlı olarak planlanan tünelin 5.4 kilometresi deniz tabanının altından geçecek ve toplam 14.6 kilometrelik bir güzergahı kapsayacak. Proje kapsamında sahil yolu 8 şeride çıkarılarak genişletilecek.Her iki yakada tünel girişlerine gişeler konulacak.


Tünele Haydarpaşa'dan girenler denizin altından geçip, Avrupa yakasında Tarihi Yarımada'da yüzeye çıkacak. Marmaray'ın 1 km paralelinde yapılan Avrasya Tüneli'nin mevcut trafik yoğunluğunu hafifletmesi hedefleniyor.

Bu tünelle Kazlıçeşme - Göztepe arası 100 dakika yerine denizin altından araçla 15 dakikada geçilebilecek. Denizaltı...