28 / 04 / 2024

Marmaris beldibi yangını

Marmaris beldibi yangını

Muğla Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeni ile 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Havanın kararması nedeniyle söndürme çalışmaları karadan sürdürülüyor.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü!

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü. Bir evde meydana gelen tüp patlamasında parçanın sıçramasıyla başlayan orman yangınında 8 bin 903 ağacın zarar gördüğü tespit edildi.

Marmaris'te 4 bölgede orman yangını çıktı!

MARMARİS'te önceki gün ilk belirlemelere göre piknik tüpü iddiasıyla çıkan orman yangınında 44 hektarlık alan kül oldu. Aynı gün içinde Antalya, Adana ve Seydikemer'de de orman yangınları yaşandı.

Marmaris'te yerleşim yerlerini tehdit eden yangın söndürüldü!

Marmaris'te yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan orman yangını söndürüldü. 44 hektar orman alanı zarar görürken, bölgede soğutma çalışmalarına devam ediliyor

Marmaris'teki orman yangınında soğutma çalışmaları devam ediyor!

Marmaris'te 44 hektar orman alanına zarar veren yangın tamamen söndürüldü. Yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle korku ve paniğe neden olan yangın söndürüldü, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı!

Beldibi Mahallesi'nin Seki mevkisindeki ormanlık alanda dün akşam başlayan ve şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını, orman işçileri ve itfaiye ekipleri gece boyunca söndürmeye çalıştı.

Marmaris Beldibi Mahallesi'nde yangın!

Marmaris ilçesi Beldibi Mahallesi' nde akşam saatlerinde başlayan orman yangını gece saatlerinde de devam etti. Saatler süren çalışmanın ardından yangın sabah saatlerinde kontrol altına alındı...

Muğla'da bir gecede 3 yangın!

Marmaris ve Gökova'daki yangının ardından Seydikemer'de de yangın çıktı. Marmaris'teki yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Dumandan etkilenen 18 kişi ayakta tedavi edildi.

Marmaris'te yangın çıktı! Bir site boşaltıldı!

Muğla Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeni ile 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Havanın kararması nedeniyle söndürme çalışmaları karadan sürdürülüyor.

Marmaris'te yangın nedeniyle bir site boşaltıldı!

Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltılıyor, ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, yerleşim yerlerini tehdit ediyor.

Marmaris'te orman yangını çıktı!

Marmaris'te orman yangını çıktı. Orman içinde madde bağımlılarının çıkardığı sanılan yangın, yaklaşık 1 dönüm alanda etkili oldu. Ekiplerin zamanında müdahalesi yangının yayılmasını önledi.Yangın, müdahaleyle büyümeden söndürüldü.

Marmaris'te bir evde yangın çıktı!

Marmaris'te apartmanın çatı katında çıkan yangın güçlükle söndürüldü. İtfaiyeciler, yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşadı. Marmaris'te üç katlı apartmanın çatı katındaki dairede çıkan yangın, söndürüldü.

Marmaris'te bir otelde yangın çıktı!

Apart otelin kazan dairesinde çıkan yangın, turistleri korkuttu. Yangın, ilk belirlemelere göre elektrik aksamından yangın çıktı.Yangın nedeniyle, otelde kalan çoğunluğunu İngilizler'in oluşturduğu turistler panik yaşadı.

Marmaris beldibi yangını Haberi

Marmaris beldibi yangını

Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı.


Beldibi Mahallesi'nin Seki mevkisinde akşam saatlerinde ormanlık alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, yerleşim yerlerini tehdit ediyor.


Havanın kararması nedeniyle söndürme çalışmaları karadan sürdürülüyor.


Yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu Çamlık Sitesi boşaltılmaya başlandı. Evlerinden çıkmak istemeyen bazı vatandaşlar ile görevliler arasında tartışmalar yaşandı.


İtfaiye ekipleri, alevlerin yaklaştığı sitedeki binalara tedbir amacıyla su tutuyor. Çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibinin görev aldığı yangın söndürme çalışmalarına vatandaşlar da destek veriyor.


Bölgede bulunan turistler, yangını uzak mesafelerdeki seyir teraslarından izliyor.


Bu arada, dumandan etkilenen bazı vatandaşlar ambulanslarla hastaneye...