28 / 08 / 2024

Marmaris Belediye Meclis Üyesi AK Partili Uysal Avcı

Marmaris Belediye Meclis Üyesi AK Partili Uysal Avcı

Marmaris'te İçmeler ve Turunç yolunun kesiştiği kavşağa akaryakıt istasyonunun açılmak istenmesi çevrecileri ayağa kaldırdı. İstasyon sahibi " Sıkıntı yok " dedi...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Marmaris Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek! Yazlık bölgelerde kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Muğla İli Marmaris Belediye Başkanlığı, Muğla Marmaris'te yer alan beş adet iş yerini kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Marmaris'te yanan bölgeler imara açılacak mı?

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yangın bölgelerine ilişkin "TOKİ, iki yıl ödemesiz 18 yıl ödemeli 20 yıla yayılan bir kredi açacak ve hasarlı yerlerde de en fazla 50 bin TL destek olacak" dedi. Yanan yerlerin yeniden ormana dönüşeceğini belirten Oktay, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Marmaris'te yanan alanlar imara açılacak mı?

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris'teki yanan alanların imara açılıp açılmayacağı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Marmaris Belediye Binası'nın yıkım çalışmaları başlıyor!

Marmaris'te depreme dayanıksız olduğu belirlenen belediye binası için yıkım kararı verildi. Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Oktay, "İzmir depremi sonrası yaptırdığımız testlerde binanın dayanıksız olduğu ortaya çıktı" diye konuştu.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Marmaris'te kaçak yapıların yıkımına 15 Ekim'de başlanacak!

Marmaris Belediye Başkanı Oktay, ilçede 1200 kaçak yapı bulunduğunu söyleyerek "15 Ekim sonrasında tespit ettiğimiz ve hukuki süreci tamamlanmış kaçak yapılarla ilgili müdahale gerçekleştirilecek." ifadelerini kullandı...

Denizli Belediye Meclis'inde inşaat sektörü konuşuldu!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, inşaat sektörünün durumu ele alındı. Danıştay 6. Dairesi’nin kararı, 'Yapı sahipleri başta olmak üzere müteahhitlerin ve kooperatiflerin inşaat başvuruları durma noktasına geldi' yönünde oldu.

İskenderun Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İskenderun Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplandı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Marmaris Belediye Meclis Üyesi AK Partili Uysal Avcı Haberi

Marmaris Belediye Meclis Üyesi AK Partili Uysal Avcı

Marmaris Belediye Meclis Üyesi AK Partili Uysal Avcı'nm İçmeler Mahallesi Gölenye Mevkii'ndeki ormanlık alan ile Turunç Mahallesi yolunun kesiştiği kavşağa akaryakıt istasyonu açmak için çalışmalara başlaması çevrecileri harekete geçirdi. İnşaatın yapılacağı alana giden Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı Ahmet Kutengin, "Halkımızdan aldığımız bir ihbar sonucunda burada inceleme yapmaya geldik. 

Şu an İçmeler'de bulunduğumuz alanda bir akaryakıt istasyonu inşaatının yapıldığını gördük. Böyle orman ve şehrin kesiştiği alana bir akaryakıt istasyonu açmak için gereken evraklar herhalde ansiklopedi büyüklüğünde olabilir. İlerleyen günlerde buranın evraklarını da kontrol edeceğiz" dedi. 

İzinler alındı İstasyonun yapılmaya başlandığı alanın imar planında akaryakıt ve LPG istasyonu olarak tescilli olduğunu belirten Avcı ise, "Burası için bakanlık tarafından alınması gereken tüm izinler alındı. Ruhsat işlemleri de bitmek üzere. 

Zaten ruhsatı almadan binanın betonuna başlamadık...