29 / 04 / 2024

marmaris belediyesi 5 bin bina yıkımı

marmaris belediyesi 5 bin bina yıkımı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 bine yakın binaya, imara aykırı oldukları gerekçesiyle yıkım kararı verildi. Aralarında 35 otel ve 500 konutun da bulunduğu bu binalara, ayrıca toplam 15 milyon lira para cezası kesildi.

Sinpaş GYO Kızılbük devre mülk projesinde flaş gelişme: Belediye onaysız belge verdi!

Sinpaş GYO Kızılbük devre mülk projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Marmaris Belediyesi, Sinpaş keşfinde bilirkişi heyetine onaylanmamış belge verdi. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB, Kağıthane ve Alibeyköy'de 5 adet arsa satıyor! Mega kentte arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor. Peki satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar...

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova Belediyesi 5 bin 500 metrekarelik imarlı arsa satacak!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Marmaris Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek! Yazlık bölgelerde kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Muğla İli Marmaris Belediye Başkanlığı, Muğla Marmaris'te yer alan beş adet iş yerini kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Dalaman Belediyesi 5 arsa satacak! 

Muğla İli Dalaman Belediye Başkanlığı, Muğla Dalaman'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Belediyesi 5 iş yeri satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 5 dükkanı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 iş yeri satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan beş iş yerini ve bir otoparkı satışa çıkardı.

marmaris belediyesi 5 bin bina yıkımı Haberi

marmaris belediyesi 5 bin bina yıkımı

MARMARİS Belediyesi, geçen yıldan bu yana ilçedeki kaçak yapılaşmayla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Biiyükşehir Kanunuyla birlikte mahalleye dönüşen köyleri de kapsayan denetimlerde, 5 bine yakın binanın imara aykırı olduğu tespit edildi. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, yaptığı açıklamada ülkede imar planı diye bir şey olmadığını öne sürdü. Bir yıllık sürede yüzlerce konut, işletme ve otelin de içinde bulunduğu ne kadar şikâyet konusu olan yer varsa hepsine işlem yapmak zorunda kaldıklarım ifade eden Acar, "Bu alanlara yıkım kararları çıkardık, para cezaları kestik." dedi. Bu binaların arasında 35 turistik tesisin de bulunduğunu kaydederek, "Bunca yıldır çalışan otelin, bilmem kaç santimlik imara aykırı durumu varmış. Bırakın Marmaris'i, ülke genelinde tüm yapıları inceleyin, mutlaka birkaç santim aykırılıklar çıkar. 


Ne yani, şimdi biz...