18 / 05 / 2024

Marmaris inşaat kavgası

Marmaris inşaat kavgası

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, aynı inşaatta çalışan iki işçi arasında kavga çıktı. Olay sonucunda 1 işçi yaralanırken, bir işçi de tutuklandı.

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kahramanmaraş'ta alacak kavgasında inşaat işçisi öldürüldü!

Kahramanmaraş'ta Merkez Onikişubat ilçesi Üngüt Mahallesi'nde alacak meselesinden çıkan kavgada inşaat işçisi öldürüldü.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Marmaris Cumhurbaşkanlığı Konukevi'nin inşaatı mecliste!

Marmaris'te inşaatı devam eden Cumhurbaşkanlığı Konukevi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris’te 30 yıllık otel inşaatının bitirilmesi bekleniyor!

Marmaris’in tek deniz yolu girişi üzerinde bulunan Kızılkum Koyu'ndaki 30 yıllık otel inşaatının bir an önce tamamlanması isteniyor.

Marmaris İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kardoğan tarafından kuruldu.

Robbie Williams ile Jimmy Page arasında inşaat krizi çıktı!

Efsane müzisyenler Robbie Williams ile Jimmy Page arasında 'gürültü kavgası' çıktı.Robbie Williams'ın evindeki inşaatın gürültüsü Williams'ın komşusu efsane grup Led Zeppelin'in gitaristi Jimmy Page'i sinirlendirmişti.

Esenyurt inşaat şantiyesindeki yorgan kavgası cinayeti!

Esenyurt'ta bir inşaat şantiyesinde yorgan yüzünden çıkan kavgada bir işçinin pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Marmaris'te inşaatı mühürlenen otel yıkıldı!

Marmaris’in gizli cenneti Selimiye’de, denize sıfır noktada inşaatına başlanan ve belediye tarafından mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı...

Marmaris'te kaçak otel inşaatında yıkım yapılıyor!

Selimiye Mahallesi'ndeki kaçak olduğu belirlenen 3 katlı otel inşaatının yıkımı sahipleri tarafından yapılıyor. Denize sıfır olarak yapılan ve kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı.

Marmaris'te 5 yıldızlı otelin inşaatı tatbikat alanı olarak kullanılıyor!

Marmaris'te 310 dönümlük alanda yapımına başlanan 5 yıldızlı otel inşaatının, tatbikat alanı olarak kullanılması dikkat çekiyor Marmaris'te 26 yıldır tamamlanamayan 5 yıldızlı otel inşaatı, tatbikatlarda enkaz alanı olarak kullanılıyor.

Marmaris'te 26 yıldır tamamlanamayan otel inşaatı enkaz alanı olarak kullanılıyor!

Marmaris'te 26 yıldır tamamlanamayan 5 yıldızlı otel inşaatı, tatbikatlarda enkaz alanı olarak kullanılıyor. Kızılkum mevkisinde, denize sıfır konumda olan ve önünde iki koyu bulunan dev otel inşaatının tatbikat alanı olarak kullanılması dikkat çekiyor.

Marmaris inşaat kavgası Haberi

Marmaris inşaat kavgası

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, aynı inşaatta çalışan ve aralarında tartışma çıkan taş duvar ustası Nizamettin Tosun (41), kepçe operatörü F.Y. (34) tarafından bıçaklandı. Tosun, olay yerinde hayatını kaybetti.

TGRT Haber'de yer alan habere göre; geçtiğimiz gece Marmaris ilçesine 42 kilometre mesafedeki turistik kırsal Selimiye ile Söğüt Mahallesi arasında bulunan karayolunda oluştu. 

Taş duvar ustası Nizamettin Tosun ile kepçe operatörü F.Y. arasında bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma ise kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. 

F.Y. cebinden çıkardığı bıçak ile Nizamettin Tosun'u karnından bıçakladı. F.Y., olaydan sonra kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde F.Y.'nin hayatını kaybettiği açıkladı. F.Y.'nin cansız bedeni olay yerinde başlatılan incelemeler sonrasında morga kaldırılırken, jandarma mahallenin giriş ve çıkışlarını kapattı. 

Başlatılan çalışmalar sonucunda F.Y. kısa süre...