03 / 05 / 2024

Marmaris'te inşaat işçilerinin kavgası kanlı bitti!

Marmaris'te inşaat işçilerinin kavgası kanlı bitti!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, aynı inşaatta çalışan iki işçi arasında kavga çıktı. Olay sonucunda 1 işçi yaralanırken, bir işçi de tutuklandı.



Muğla'nın Marmaris ilçesinde, aynı inşaatta çalışan ve aralarında tartışma çıkan taş duvar ustası Nizamettin Tosun (41), kepçe operatörü F.Y. (34) tarafından bıçaklandı. Tosun, olay yerinde hayatını kaybetti.

TGRT Haber'de yer alan habere göre; geçtiğimiz gece Marmaris ilçesine 42 kilometre mesafedeki turistik kırsal Selimiye ile Söğüt Mahallesi arasında bulunan karayolunda oluştu. 

Taş duvar ustası Nizamettin Tosun ile kepçe operatörü F.Y. arasında bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma ise kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. 

F.Y. cebinden çıkardığı bıçak ile Nizamettin Tosun'u karnından bıçakladı. F.Y., olaydan sonra kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde F.Y.'nin hayatını kaybettiği açıkladı. F.Y.'nin cansız bedeni olay yerinde başlatılan incelemeler sonrasında morga kaldırılırken, jandarma mahallenin giriş ve çıkışlarını kapattı. 

Başlatılan çalışmalar sonucunda F.Y. kısa süre içinde yakalanıp gözaltına alındı. İşlemler sonrasında adliyeye sevk edilen F.Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.


Geri Dön