24 / 05 / 2024

Marmaris Taşlık İşhanı

Marmaris Taşlık İşhanı

Marmaris'te bir işhanının, yaklaşık 11 yıldır 2 kolunu eksik olarak ayakta durduğu belirlendi

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Tanta ve Metin Kayıhan Magriso ortaklığında kuruldu. 

Karaman İl Özel İdaresi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaman'da Kazımkarabekir Taşlık Mevkii'deki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Osmanlı Turizmcilik Seyahat Taşımacılık İnşaat ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Turizmcilik Seyahat Taşımacılık İnşaat ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İlyas Hançer ve Behice Güngör tarafından kuruldu.

Muğla Marmaris Taşlıca Mahallesi'nde kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi, kırsal Taşlıca Mahallesi Asardibi Mevkiindeki doğal SİT alanında olan koydaki kaçak yapılar, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

1935 yılında Taşlık arsası satılacak!

1935 yılında Maçka Mezarlığı ile Taşlık arasındaki 7 bin 481 metrekarelik arsa Emlak ve Eytam Bankası tarafından satılacakmış. Abdülaziz'in yaptıramadığı Aziziye Cami'nin arsasına 70 bin lira kıymet konmuş.

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Rüstem Sokak'ta kuruldu.

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Birlikte Emlak Danışmanlık İnşaat ve Turizm Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Bebek tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Çeşme İşhanı, Beyoğlu'nda kuruldu.

Düş Patikası Turizm Organizasyon Taşımacılık ve Haberleşme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Düş Patikası Turizm Organizasyon Taşımacılık ve Haberleşme Hizmetleri Limited Şirketi, Duygu Ataç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de Beyoğlu, Sekban Han'da kuruldu.

Marmaris Taşlıca'da su sorunu yaşanıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesine 50 kilometre uzaklıktaki Taşlıca Mahallesi'nde 100 yıla dayanan susuzluk sorununa, 2008 yılında 1 milyon lira harcanarak yapılan 'Yağmur Suyu Biriktirme Göleti' de çare olmadı.

Boğaziçi Kent Yapı Turizm İnşaat Taşımacılık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Boğaziçi Kent Yapı Turizm İnşaat Taşımacılık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cengiz Ünal, Bekir Uluçay Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Marmaris Taşlık İşhanı Haberi

Marmaris Taşlık İşhanı

Kolonları kestiği ve yenilerinin yapılması için dükkanını açmaya gelmediği iddia edilen kiracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.


İlçenin en yoğun yerlerinden Ulusal Egemenlik ile Atatürk caddelerinin kesiştiği noktada bulunan Taşlık İşmerkezi'nin zemin katındaki bir fotoğrafçı dükkanının, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Marmaris Belediyesi tarafından mühürlenmesine karar verildi. 


Mühürleme işlemi sırasında işyerinin içindeki iki kolonun yer genişletmek için kesildiği tespit edildi. Kolonları yeniden yaptırmak isteyen dükkan sahibi mühürlerin sökülmesi için Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden yardım istedi. İşhanına gelen zabıta görevlileri, kepenkleri açması için kiracı M.Ö'yü telefonla aradı. Yaklaşık 1,5 saat bekleyen ekipler, kiracının gelmemesi üzerine suç duyusunda bulunmak üzere Marmaris Adliyesi'ne gitti. 


Dükkan sahibi Ali Kalanderoğlu, işyerini yeni satın aldıklarını, ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendikten sonra kolonların kesik olduğunu öğrendiklerini belirtti. 


Dükkan sahibinin avukatı Erkan Kaçar, gazetecilere...