03 / 05 / 2024

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te Murat Sarı, Aysun Yılmaz ve Zehra Sarı Uluç ortaklığında kuruldu.

Marmaris Global İnşaat Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmaris Global İnşaat Temizlik Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ethem Taşın tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tillo Turistik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelebi tarafından kuruldu.

Vurallar Turistik İşletmeler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Vurallar Turistik İşletmeler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi Şile'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Vural ve Deniz Vural ortaklığında kuruldu.

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi  200 bin TL sermaye bedeli  ile Havva Boyacı Johnson tarafından açıldı.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi Haberi

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi iş konusu;Turizm Bakanlığından Turizm İşletme Belgesi almak kaydıyla turistik tesis işletmeciliği ve diğer Turizm faaliyetleri çerçevesinde Turizm amaçlı:   3.1 Her türlü turistik tesisler işletmek, 3.2 Restaurant, bar, lokanta, içkili ve içkisiz çay bahçesi kahvehane, müzikhol işletmek, 3.3 Turistik otel, lokanta, bar, restoran inşaat etmek bunun için arsa satın almak ve üzerine tesis etmek, işletmekte olduğu turistik tesis      içinde ve müştemiatındaki dükkan, spor salonları,sauna,büfe v.b. işyerlerini kiraya vermek, 3.4 Şirket amacıyla ilgili hazine yerleri kiralamak üzerinde tesisler kurmak, işletmek, kiraya vermek, 3.5 Konusu ile ilgili turizm işletme belgesi almak,...