27 / 04 / 2024

Marmaris turizm projeleri

Marmaris turizm projeleri

MAHED Başkanı Pınar Kalkan Çamlar, Güney Ege Yiyecek İçecek Müdürleri Derneği (FBDER) Başkanı Ümit Kızıl ile Güney Ege Aşçılar Derneği (GEMAD) Başkanı Mustafa Demirer, Elegance Otel’de bir araya geldi. T

Marmaris' in yeni rotası Ege'nin yerel lezzetleri!

" Rota Marmaris Projesi " start aldı. Proje Koordinatörü Eylem Miray Apak, ziyaretçilerin proje kapsamında gastronomi turları ile Marmaris Bal Evi ve Datça'ya götürüleceğini söyledi.

Marmaris'e gelen iki dev kruvaziyer, limana güçlükle sığdırıldı!

Türkiye'nin önde gelen kruvaziyer limanlarından biri olan Marmaris'i aynı gün içinde Bahamalar bayraklı Azamara Quest ve de İtalyan bayraklı Aida Diva yolcu gemileri ziyaret etti.

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Marmaris'in ilk termal tesisi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Güney Ege'nin turizm merkezi olan Marmaris'in ilk termal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Marmaris'teki apart oteller rezidansa dönüştürülüyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm mevsiminin kötü geçmesinin ardından apart oteller, rezidansa dönüştürülmeye başlandı.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Marmaris turizm projeleri Haberi

Marmaris turizm projeleri

Marmaris Kat Hizmetleri eğitim Derneği (MAHED) Başkanı Pınar Kalkan Çamlar, Güney Ege Yiyecek İçecek Müdürleri Derneği (FBDER) Başkanı Ümit Kızıl ile Güney Ege Aşçılar Derneği (GEMAD) Başkanı Mustafa Demirer, Elegance Otel’de bir araya geldi. Turizmde çalışanların sorunlarının da dile getirildiği buluşmada; sektördeki kan kaybının nedenleri, personel ve istihdam sorunları, gündemdeki turizmi etkileyen konular görüşüldü.


MAHED Başkanı Pınar Kalkan Çamlar, "Marmaris turizmine katkıda bulunmak için turizmle iç içe olan üç dernek başkanı olarak bir araya gelerek turizmin sorunları ve dernekleşme çalışmaları hakkında bilgi ve görüşlerimizi ortaya koyduk. Öne çıkan turizmdeki sorunları irdeledik. Sık sık bir araya gelip gündemi tartışmaya ve çözüm birliği yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren Çamlar, "Her geçen gün ’housekeepıng’ (kat hizmetleri) mesleğine verdiğimiz eğitim...