30 / 04 / 2024

marmariste otellerin yerine konut mu yapılıyor

marmariste otellerin yerine konut mu yapılıyor

Marmaris'te, inşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. Yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor.

Kiralık tatil evleri otellerin yerine geçecek!

Tatil evlerinin kontrolsüz gelişiminden korktuklarını söyleyen ALTİD Başkanı Burhan Sili, sahil kesiminde turistlerin talep gösterdiği bölgelerde ikinci konutların hızlı şekilde geliştiğini söyledi.

Muğla'da lüks konut için oteller yıkılıyor!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Muğla Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmaları son dönemde otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapıyor. Bazı otellerin yerine yapılan rezidanslar, 450 bin ila 2 milyon lira arasında değişen fiyatlarl

Tire'deki perakendeci halinin yerine iş merkezi yapılıyor!

Tire'de üç yıl önce yıkılan perakendeci halinin yerine beş katlı yeni iş merkezi yapılıyor. Yapımına halk refarandumuyla karar verilen iş merkezinin temel atma törenine Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi de katıldı...

Depozito kira yerine geçer mi?

Kira hukukuna göre, taşınmaz mal sahibi kiraya verdiği gayrimenkulü için kiracısından güvence bedeli adı altında depozito talep edebiliyor. Peki söz konusu depozito kira yerine geçer mi?

Şükrü Karabacak: Darıca'da otellerin yatak kapasitesi arttırılacak!

Şükrü Karabacak, otellerin yatak kapasitesinin artırılması ile Danca'nın kongre turizminin merkezi olacağını söyledi. Karabacak, kongre turizmi açısından büyük önem taşıyan yatak kapasitesinin artırılması için yeni otellerin yapılmasını teşvik ediyor.

Aziz Kocaoğlu: Alsancak Stadyumu'nun yerine ne yapacaksınız?

İzmir Büyüksehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu depreme dayanıksız olduğu için kapatılan Alsancak Stadı'yla ilgili "Boşaltma kararı verdiğiniz Alsancak Stadı'nın yerine ne yapacaksınız? Açıklayın, öğrenelim" diye konuştu.

Aziz Kocaoğlu: Stadı yıkıp yerine ne yapacaksınız?

İzmir Büyüksehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu depreme dayanıksız olduğu için kapatılan Alsancak Stadı'yla ilgili "Boşaltma kararı verdiğiniz Alsancak Stadı'nın yerine ne yapacaksınız? Açıklayın, öğrenelim" diye konuştu.

Kapadokya yabancı otellerin gözdesi oldu!

Avanos bölgesinde Double Tree Hilton, Uçhisar bölgesinde ise Ramada Hotel Cappadocia'nın açılması ile bölge daha fazla lüks sever turistin ilgisini çekmeye başladı. Kapadokya yabancı otellerin gözdesi oldu...

Alsancak Stadı'nın yerine AVM'mi yapılacak?

İzmir'in en eski stadı olan Alsancak,boşaltılmaya başlandı. Karara gerekçe olarak stadın depreme dayanıklı olmadığı ve her an çökme riski taşıdığı iddia edildi. Şimdi ise, Alsancak'ın yerine AVM yapılacağı iddia ediliyor.

Şeref Sağlam: Antalya'da tatilciler otel yerine evi tercih ediyor!

Antalya’da tatilcilerin artık oteller yerine konutlarda kaldığını ifade eden Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam yaptığı açıklamada bu durumun emlak sektörüne de hareketlilik getirdiğini söyledi

Antalya'da tatilciler otel yerine evi tercih ediyor!

Antalya'da tatilcilerin artık oteller yerine konutlarda kaldığını ifade eden Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, bu durumun emlak sektörüne de hareketlilik getirdiğini dile getirdi.

Antalya'da artık otel yerine kiralık daireler tercih ediliyor!

Yılda 12 milyon turisti ağırlayan Antalya'da tatilcilerin artık oteller yerine konutlarda kaldığını ifade eden Antalya Emlakçılar Odası Başkanı Şeref Sağlam, bu durumun emlak sektörüne de hareketlilik getirdiğini söyledi.

Bezmen Yalısı yerine yapılan 6 daireli proje Eylül'de teslim edilecek!

Depar Teknik Yapının Yeşilköy'de Bezmen Ailesi'nin eski yalısı yerine hayata geçirdiği 6 daireli proje eylül ayında tamamlanıyor. Yalı Yeşilköy adı verilen bina. 2 bahçe dubleksi, 2 çatı dubleksi ve 2 ara kat daireden oluşuyor.

marmariste otellerin yerine konut mu yapılıyor Haberi

marmariste otellerin yerine konut mu yapılıyor


Marmaris'te son yıllarda yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor. 

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, inşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. 

Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Mustafa Ünal, ilçedeki sahil kesimlerinde bulunan bazı yerlerin "tercihli alan" olduğunu söyledi. Bu alanların, arsa sahibinin turistik tesis veya konut olarak kullanmayı tercih edebileceği anlamına geldiğine'işaret eden Ünal, bundan dolayı bazı mülk sahiplerinin otelleri yıkarak yerine lüks rezidanslar yaptırdığını aktardı.Bu uygulamanın yanlış olduğunu savunan Ünal, "Marmaris denilince herkesin aklına oteller geliyor. Turizmle geçimini sağlayan bir ilçede otellerin konuta dönüştürülmesi katma değer kaybına neden oluyor" dedi. Bu yıl Atatürk Caddesinde bulunan deniz kenarındaki yaklaşık bin yatak kapasitesine sahip otellerin yıkılarak yerine...