08 / 05 / 2024

Marmariste tekneler karada

Marmariste tekneler karada

Muğla’nın Marmaris ilçesinde deniz suyunun 10 metre çekilmesiyle birlikte tekneler karaya oturdu, kıyıda küçük adacıklar oluştu. Deniz suyunun çekilmesi üzerine, deprem olacak yorumları yapılması bölge halkını tedirgin etti.

Milyonluk tekneler, İstanbul’da görücüye çıktı

Türkiye’nin tek deniz fuarı Bosphorus Boat Show, MarinTurk İstanbul City Port Pendik’te ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarda, toplam değeri 10 milyar Türk Lirası'nı aşan 500’den fazla tekne sergilendi. İşte o muhteşem tekneler ve haberin ayrıntıları...

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Teknolojide son nokta! Henüz elektrikli araçlara alışamadan o geldi! İşte denizde ve karada gidebilen teknomobil

Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticilerinden biri olan BYD, karada da denizde de gidebilen bir araç üretiyor. İşte detaylar...

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Eda Karadağ'dan dolar ve altın için ses getirecek tahmin!

Gedik Yatırım Analisti Eda Karadağ döviz kurlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlar Seyahat Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Esra Karadağ tarafından kuruldu.

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Karadağ tarafından kuruldu.

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje!

Karadağ'da inşaat projesi yürüten Maya Montenegro, Bayview Hills isimli projesinin hafriyat işlerine Ağustos'ta başlıyor. Eylül 2021'de tamamlanması planlanan projede teslimler yaz aylarında yapılacak.

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağlı Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Sarıkaya tarafından kuruldu.

Karadağ İnvest Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Karadağ İnvest Enerji Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cesur Karadağ tarafından kuruldu.

Marmariste tekneler karada Haberi

Marmariste tekneler karada

Marmaris'e bağlı Karacasöğüt, Hisarönü ve Orhaniye Mahallesi kıyısında suyun kıyıdan yaklaşık 4 metre kadar çekilmesiyle birlikte tekneler karaya oturdu, denizin ortasında adacıklar meydana geldi. Deniz suyunun bazı bölgelerde 10 metreye kadar çekilmesi dikkat çekti.


Karacasöğüt Mahallesi’nde yaşayan Onur Deniz, birkaç yıl önce buna benzer bir çekilmenin yaşandığını belirterek, sonucunu merak ettiklerini söyledi. Hisarönü köyünde yaşayan Adnan Yücel de, sahile indiklerinde suyun belirgin bir şekilde çekildiğini fark ettiklerini kaydetti. Daha önce buna benzer bir çekilmeye şahit olduğunu belirten Yücel, ancak bu seferki çekilmenin diğerlerinden daha fazla olduğuna vurgu yaptı. Yücel, çekilmenin Gökova körfezindeki fay hattının da aktif olmasından dolayı kaynaklanabileceğini öne...