29 / 04 / 2024

Marmariste turizm zirvesi

Marmariste turizm zirvesi

Marmaris'te turizm değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Polis Evi 'nde düzenlenen toplantıda hanutçuluk ile mücadele için top yekun seferberlik ilan edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yerel Yönetimler ve Turizm Zirvesi”nde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da zirve çıkışı kameralar karşısında, “bir rant projesi” olarak niteledikleri çılgın proje “Kanal İstanbul”a yüklendi. 

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Katar Turizm Kurumu İstanbul'da ofis açacak!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "2016 yılı üçüncü çeyreği pazarlama zirvesi" toplantısı sırasında yapıldı. Katar Turizm Kurumu, İstanbul'da temsilcilik ofisi açacağı bildirildi.

Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi'nde Didim konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin koordinesinde, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Mersin Turizm Platformu’nun işbirliğiyle düzenlenen 1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi ile dünya kentleri Mersin’de buluştu.

Mersin 1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi bugün başlıyor!

Mersin'de yapılacak "1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi" için bugün 4 kıtadan 25 ülkeden 52 belediyeden toplam 171 kişilik heyet geliyor.

Mersin'de turizm sektörü masaya yatırılacak!

Mersin'de Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa-Türkiye Turizm Konseyi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Turizm Platformu işbirliği ile 1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi yapılacak.

İTO'dan turizm zirvesi!

İTO tarafından 1-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 'Tourizmir Zirvesi' hakkında konuşan Demirtaş, "Bu zirve ile dünya turizminde söz sahibi olan isimlere kentimizi tanıtacağız" dedi.

Didim Turizm Zirvesi 8 Ekim'de!

Aydın'ın Didim ilçesinde 7. kez düzenlenecek olan Turizm Yatırım Zirvesi, 8 Ekim'de başlıyor. Saat 12:00'da başlayacak zirveye turizm sektörü temsilcileri, bakanlık temsilcileri, il ve ilçe protokolünün katılması bekleniyor.

Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi Mersin'de yapılacak!

Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde 13-14 Kasım'da yapılacak. Bu yıl ilk kez yapılacak olan Zirve'nin daha sonra her yıl bir başka ülke ve kentte düzenleneceği bildirildi.

Marmaris'te turizm zirvesi toplantısı yapıldı!

Marmaris'te turizm değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Polis Evi 'nde düzenlenen toplantıda hanutçuluk ile mücadele için top yekun seferberlik ilan edildi.

Çanakkale'de Kuzey Ege Turizm Zirvesi yapıldı!

Çanakkale ve Balıkesir 'de turizmin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve denetlenmesi hususları ve 2015 yılında izlenecek politika görüşüldü. Kuzey Ege Turizm Zirvesi, bölgedeki sorunların çözümü amaçlanarak gerçekleşti.

G20 Zirvesi Belek'in tanıtımına katkı sağlayacak!

Dünya kongre turizmindeki payını arttıran Antalya’nın Belek bölgesi, G20 Liderler Zirvesi’ne hazırlanıyor. Belek’in yılda 5 milyon turist çektiğini açıklayan turizm sektörü temsilcileri, “Zirve Belek’in tanıtımına büyük katkı yapacak.

Sedat Nemli 4. Otel Genişleme Zirvesi Panelini yönetecek!

Servotel Corporation’ın Turizm Operasyonlarından Sorumlu Başkanı (COO) Sedat Nemli, 4. Otel Genişleme Zirvesi’nde (4th Annual Turkey Hotel Expansion Summit) “Yatırım ve İşletme Modelinin Evrimi” panelini yönetecek...

Marmariste turizm zirvesi Haberi

Marmariste turizm zirvesi

Kaymakam Celalettin Yüksel, ilçeye gelen turistleri en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, "Bu yıl turizm sezonunda turistlere rahatsızlık verenler hakkında koordineli şekilde mücadele edilecektir. 

Turiste huzursuzluk verene sıfır tolerans olacak" dedi. 


Milliyet...