29 / 07 / 2024

Marriott Hotel açılış

Marriott Hotel açılış

72 ülkede 3.900 otele sahip dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International’ın en yeni halkalarından biri olan İstanbul Marriott Hotel Şişli konuklarını ağırlamaya başladı.

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta açılıyor!

Continent Worldwide Hotels’in açılış hazırlıklarına devam ettiği “Continent Hotel Kahramanmaraş”, Mart ayında misafirlerini ağırlayacak. 

Rize Ricosta Hotel cumartesi açılıyor!

Cengiz Holding'in 2017 yılında Rize’de yapımına başladığı 5 yıldızlı Ricosta Hotel, cumartesi günü gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor.

Rize'deki Ricosta Hotel cumartesi günü açılıyor!

Cengiz Holding tarafından 2017'de yapımına başlanan Rize’deki 5 yıldızlı Ricosta Hotel hizmete açılıyor...

Hotel Les Ottomans'da 'açılış tarihi' krizi!

Bir süre önce icradan satış kararlarıyla gündem olan Hotel Les Ottomans'da şimdi de 'açılış tarihi' krizi yaşanıyor. Ünlü otelin spor salonu ve Spa'sı için yıllık peşin ödeme yapanlar, otelin açılmayacağı haberini alınca isyan etti.

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

Bodrum Lujo Hotel açılış için gün sayıyor!

Nisan ayında kapılarını açacak olan Bodrum Güvercinlik Koyu'ndaki Lujo Hotel, 20'den fazla oda tipine sahip...

Alaçatı Resort Zigana Hotel açılış için hazırlanıyor!

İnşaatı tamamlanan ve Çeşme Alaçatı'da yer alan Resort Zigana Hotel'in test amaçlı müşteri kabulüne başlanıldı.

Marriott Hotel Kapadokya 2017'de açılacak!

Turizm yatırımlarına devam eden Dorak Holding, dünyaca ünlü otel zinciri Marriott markasını bünyesine kattı. Marriott Hotel Kapadokya önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Edirne Duvan Prestige Hotel açıldı!

Edirne'de Duvan Prestige Hotel açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne ile ilgili projelerini anlattı. Gürkan, Edirne'ye gelen turist sayısının 10 milyona çıkacağını söyledi.

Marriott Hotel açılış Haberi

Marriott Hotel açılış

Marriott International Avrupa Operasyonundan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Reiner Sachau “Marriott zinciri, Avrupa’da en hızlı Doğu Avrupa bölgesinde büyüyor. 2015 sonuna kadar bu bölgede 16 otel daha açacağız. Avrupa’daki 11 otel markamızın 6’sının bulunduğu Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda güçlü bir büyüme sergiledik ve bugün de Türkiye’deki portföyümüze bir otel daha eklemekten dolayı mutluyuz” dedi.



İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdürü Thomas Eder de “Geleceğin seyahat trendleri ve ihtiyaçlarını bugünden karşılamak istiyoruz. Yeni nesil konuklarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Bu yıl içinde 80.000 kişiyi ağırlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 


Dünyanın 72 ülkesinde, 3.900 otel, 35 milyon sadakat üyesi ve 18 markaya sahip bir otel zinciri olan Marriott International’ın en yeni oteli İstanbul Marriott Hotel Şişli, özenli bir hazırlık sürecinin ardından 7 Mart Cuma...