11 / 05 / 2024

Marriott otel anlaşmaları

Marriott otel anlaşmaları

Marriott International Aktarlı Grup ile Türkiye’nin önemli merkezlerinde 6 otel açmak üzere bir anlaşma imzaladı.

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Marriott International'dan 6 yeni otel geliyor!

Marriott International Aktarlı Grup ile Türkiye’nin önemli merkezlerinde 6 otel açmak üzere bir anlaşma imzaladı.

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Marriott International Türkiye'de büyümek istiyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye’deki iş potansiyelini görerek yeni yatırımlara yönelmek istediklerini belirten, JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Köseoğlu: “Marriott International Türkiye'de de büyümeyi ve daha fazla otel açmayı öngörüyor" dedi...

Mahall Bomonti İzmir'in otelini Marriott işletecek!

Mahall Bomonti İzmir'in içinde yer alan otel ile ilgili işletmeci arayışı geçtiğimiz haftalar içinde tamamlandı. Türkerler Holding, otel için Marriott Grubu ile anlaşma sağladı.

Bayern Münih ve Marriott'tan görülmemiş anlaşma!

Bayern Münih, dev otel zinciri Marriott ile yaptığı anlaşmayla, Allianz Arena'da yer alan bazı locaları lüks süit odalara çevirecek.

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts 29 Ekim'de açılacak!

Vadistanbul projesinde bulunan otel için Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Türkiye otel yatırımcılarının gözde adresi!

Yabancı şirketler Türkiye'de otel yatırımı yapma konusunda hızlı adımlarla ilerliyorlar. Marriott Otel Grubu'nun Başkan Yardımcısı Phill Andreopoulos Türkiye'nin yaşadığı sıkıntılara rağmen şirketleri açısından büyük potansiyel taşıdığını aktarıyor. 

Marriott, Türkiye'de 11 otel açacak!

Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı Licence, yeni yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Licence, Türkiye'de 11 otel daha açacaklarını aktardı. 

John Licence: 3 yıl içinde Türkiye'de 11 otel daha açacağız!

Marriott International Avrupa Başkan Yardımcısı John Licence Türkiye'de 3 yıl içinde 11 otel daha açacaklarını söyledi. Licence 13 marka altında 26 otel ve 5 bin 600'ün üzerinde oda seçeneği ile Türkiye'de varlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Marriott otel anlaşmaları Haberi

Marriott otel anlaşmaları

Marriott Internationali Aktarlı Grup ile Türkiye'nin önemli lokasyonlarında altı otel açmak üzere bir sözleşme imzalandığını açıkladı. Sözleşme dahilinde global otelcilik grubunun The Tribute Portfolio markası Türkiye’ye ilk defa giriş yaparken, ülkedeki Autograph Collection Hotels, The Luxury Collection ve AC Hotels portföyleri de artacak.

Marriott International Avrupa Otel Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Paul Rosenberg konuyla ilgili şunları söyledi: “Altı yeni otel için imzaladığımız sözleşmeyle, ülkedeki yaygınlığımızı Aktarlı Grup ile daha da genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Marriott International olarak Türkiye pazarında başarılı bir işletme geçmişine sahibiz, bu sayede portföyümüzü genişletmek için önemli fırsatlar söz konusu ve Türkiye’de turizm sektörünün gelişimini desteklemeye kararlıyız.”



İmzalanan sözleşme, İstanbul'un ve İzmir’in hareketli bölgelerinde bulunan altı dönüşüm ve kullanım amacı değişiklik gösteren yeniden...