07 / 05 / 2024

Mars Capıtal Gayrimenkul adres 

Mars Capıtal Gayrimenkul adres 

Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marıo Davıd Vogel tarafından kuruldu.

Seçimlerden sonra gayrimenkul alabilecek miyiz?

Konut sahibi olmanın zor olduğu şu günlerde milyonlarca kişi ev sahibi olabilmenin hayallerini kuruyor. Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi. 

Hakan Bucak'tan yeni gayrimenkul şirketi! 

Mars International, Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte yeni şirket ile ilgili tüm detaylar...

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars Group Gayrimenkul A.Ş. tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladığını belirterek, paraya erişim zorluğu yaşayan ve ellerindeki gayrimenkulü satamayan vatandaşların konut, arsa, tarla, araba, hatta iş yerlerini değiş tokuş ettiğini söyledi.

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mılton Cambrıdge Capıtal Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 55 milyon TL sermaye bedeli ile Hansjürg Szadrowsky tarafından kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Asto Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asto Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 16 milyon 718 bin 346 TL sermaye bedeli ile Cem Cap ve Okan Uysal ortaklığında kuruldu.

Capıtal Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capıtal Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Cengiz Kaleli tarafından kuruldu.

Mg Capıtal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mg Capıtal Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de Motti Gruzman tarafından kuruldu.

B Capıtal Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Capıtal Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gaukhar Dyussupova tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan artmaya devam eden konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!

Xo Capıtal Gayrimenkul Ve Finansal Danışmanlık  Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Aurelıan Cıreasa tarafından kuruldu.

Mars Capıtal Gayrimenkul adres  Haberi

Mars Capıtal Gayrimenkul adres 

Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marıo Davıd Vogel tarafından kuruldu.

Mars Capıtal Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak, yatırımı ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. a. Şirket amaçlarında kullanmak üzere gerekli makine teçhizat, teknik malzeme ve donanımı, araç ve gereçleri alabilir, işletebilir, kiralayabilir, satabilir veya devredebilir, bunların ithalat ve ihracatını yapabilir. b....