03 / 05 / 2024

Marshall eyeni web sitesi

Marshall eyeni web sitesi

Yaşam alanını istenilen ambiyansa uygun şekilde ister sakin, ister eğlenceli bir şekilde renklendirmek için dekoratif fikirler sunan Marshal'ın yeni web sitesi www.marshallboya.com/tr, hayal gücünün sınırlarını zorluyor.

Web Tapu ile Esenyurt'ta 150 bin işlem gerçekleşti!

Web Tapu sistemini kullanan ilk ilçelerden biri olan Esenyurt'ta son 10 ay içerisinde  150 bin tapu işlemi gerçekleştirildi. 

Mistral GYO'nun web site adresi güncellendi!

Mistral GYO'nun kurumsal web site adresi güncellendi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Web Tapu'dan yapılan satışlar koronavirüs salgını döneminde 4 kattan fazla arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada, koraonavirüs salgını döneminde Web Tapu üzerinden yapılan satışların 4 kattan fazla artarak 1 milyon 350 bine ulaştığını söyledi.

Dumankaya İkon'un 'şehir efsaneleri' web sitesi oldu!

Dumankaya'nın İkon projesinin şehir efsaneleri ''İkon hakkındaki şehir efsanelerini unutun!'' sloganıyla web sitesi oldu. 

Tapuda geçen ay her 3 satıştan biri web üzerinden yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, Haziran ayında, tapudaki 357 bin satış işleminin 113 bini web tapu üzerinden yapıldı.

Koronavirüs 'Web-Tapu'yu yaygınlaştırdı!

Web Tapu uygulaması uzun zamandır üzerinde tartışılan ve çalışılan bir konuydu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle uygulama sürecine geçilmesi hızlandı ve uygulanmaya başlandı. 

Web-Tapu uygulaması üzerinden 2 haftada 131 bin işlem yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız web-tapu uygulaması üzerinden 2 haftada 131 bin işlem yaptı. 30 bin tapu işlemi yaptık. Tapuya gelmeden vatandaşlarımız her türlü işlemi yapıyorlar." dedi.

Web Tapu ile yaklaşık 30 bin konut satıldı!

Başvuruların Web Tapu uygulaması üzerinden online alınmaya başladığı 18 Mart tarihinden ay sonuna kadar 113 bin işlem yapıldı.

Web Tapu sistemi nasıl işliyor?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yürürlüğe sokulan 'Web-Tapu' sistemine talep yağdı. Koronavirüs önlemleri kapsamında hayata geçirilen uygulamayla sektör de canlılığını korumaya devam ediyor. Peki dijital ortamda sistem nasıl işliyor?

Web Tapu kullanıcı sayısı koronavirüs tehlikesinden sonra arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün yeni tip koronavirüs tehlikesi sonrasında uygulamaya koyduğu Web Tapu sistemini kullananların sayısı arttı. Web Tapu sistemini 17 Mart tarihinde 20 bin, 18 Mart tarihinde ise 35 bin kişi kullandı.

Tapu başvuruları Web Tapu’dan yapılacak!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 18 Mart (bugün) itibarı ile müdürlüklere yapılacak olan başvuruları Web-Tapu sistemi üzerinden alma kararı aldı. Buna göre başvurular https://webtapu.tkgm.gov.tr adresinden alınacak...

'Web Tapu' koronavirüs tedbirleri kapsamında geliştirildi!

Web Tapu uygulaması yeni tip koronavirüs tehlikesi riskiyle geliştirildi. Bu kapsamda, uygulama vatandaşların kalabalık ortamlara girmesini önlemek için daha fonksiyonel hale getirildi.

Denizli Büyükşehir'de web tapu dönemi başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü arasında "Web-Tapu Sistemi" için imzalar atıldı.

Marshall eyeni web sitesi Haberi

Marshall eyeni web sitesi


Marshall hayatına renk katmak isteyenlere yeni web sitesi ile ilham kaynağı oluyor. Oturma odası, çalışma odası, antre, mutfak, çocuk odası gibi bir çok yaşam alanını istenilen ambiyansa uygun şekilde ister sakin, ister eğlenceli bir şekilde renklendirmek için dekoratif fikirler sunan www.marshallboya.com/tr, hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Özel dokunuşlarla yaşadığı mekanlara tazelik katmak isteyen herkesi yeni web sitesinde rengarenk bir yolculuğa çıkaran Marshall ile doğadaki tüm renkleri görmek, bilgi almak, kombine etmek ve ilham alarak kendi evinin dekoratörü olmak mümkün.  


“Renklendir Hayatı” sloganı ile 60 yıldır insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall, yeni web sitesi ile renk ve boya seçimi konusunda eşsiz bir kılavuz sunuyor. www.marshallboya.com renk ve ürün bilgilerinin yanı sıra...