05 / 07 / 2024

Marshall irtibat

Marshall irtibat

Dünya çapında 80 ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük küresel boya ve kaplama şirketi AkzoNobel, “Küresel Renk Haftası” ilan ettiği 7 - 11 Ekim haftasını, toplamda 55 bini aşkın çalışanı ile kutluyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Marshall Renk Hareketi projesi Antakya’da başladı!

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Bursa'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımları tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Bursa'da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı.

Soğanlı kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı Mahallesi’nde 42 hektarlık alanda hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşları bilgilendirmek için irtibat bürosu açtı.

Hatay'ın tarihi evleri Marshall Renk Hareketi ile renkleniyor!

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Basın İlan Kurumu irtibat bürosu İstanbul Adalet Sarayı'nda açıldı!

Resmi ilanları yerinde teslim alarak kamuyu iş yükü ve maliyetten, vatandaşı da büyük bir külfetten kurtaracak irtibat bürosunun açılış kurdelesini, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ve BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay beraber kesti.

Marshall irtibat Haberi

Marshall irtibat

AkzoNobel grubunun bir parçası olan, Türkiye’nin bir numaralı ve sektörünün en beğenilen boya markası Marshall da bu haftaya, 300’ü aşkın çalışanı ile birlikte katılıyor. Marshall Türkiye Üretim Departmanı çalışanlarından Turgay Kocaman ve Kemal Gülsoy, üzerinde Boğaz Köprüsü ve Topkapı Sarayı giriş kapısı bulunan büyük bir kanvası renklendiriyor. Bu resim ve dünyanın dört bir yanındaki AkzoNobel firmalarından

gelecek resimler, AkzoNobel genel merkezinde sergilenecek

“Monuments of the World” adlı eserde birleştirilecek.

Dünya dekoratif boya sektörünün lider şirketi AkzoNobel grubunun bir parçası olan ve 1954 yılından bu yana, rengin dekorasyonda kullanımları konusunda öncülük ederek, sunduğu koleksiyonlar ile insanların hayatına renk katan Marshall, 7 - 11 Ekim haftasını “Küresel Renk Haftası” olarak kutluyor. AkzoNobel’in tüm şirket ve markaları ile bu şirket ve markalar için çalışan toplam...