02 / 05 / 2024

martı kazık çakma

martı kazık çakma

İstanbul Kabataş İskelesi'nde yapılmak istenen Kabataş Transfer Merkezi Projesi'nde kazık çakma işlemlerinde sona gelindi. Büyük bölümü tamamlanan işlemin yüksekliği 9.5 metreyi geçmeyecek.

Vivo V27 Pro'nun lansman tarihi belli oldu! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vivo'nun yeni V27 serisi, 1 Mart'ta küresel pazarda satışa sunulacak. Vivo V27 ve V27 Pro'dan oluşması beklenen seri, MediaTek Dimensity yonga setinde piyasaya çıkacak.

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

Akaryakıtta kazık iddiası! 5 liralık fark araç sahiplerini çıldırttı

Brent petrolün 90 doların altına düşmesiyle araç sahiplerinde indirim beklentisi oluşmuş oldu. Ortaya atılan iddialara göre akaryakıt fiyatlarında 5 liranın üzerinde indirim geleceği iddia edildi.

Kredisiz konut satışlarında Mart rekoru kırıldı! 

Konut kredisinde faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte peşin konut alımları artış kaydetti. 2021 Mart ayında  89 bin 426 kredisiz konut satışıyla tüm zamanların en yüksek Mart rakamı görüldü.

İMO’dan Rize açıklaması: Kentsel dönüşüm acilen yapılmalı!

Rize'de 4 binin üzerindeki bağımsız yapıda kentsel dönüşüme start verildi. Dolgu zeminin fore kazık çakılarak güçlendirilmesi ile başlatılan projede, tahliyeleri devam eden riskli yapılar ise yıkılacak.

İngiltere'de inşaat sektörü iş başı yaptı!

İngiltere'de yeni tip koronavirüs sebebiyle 23 Mart'ta kısıtlamalar başlatılmıştı. 13 Mayıs'ta kısıtlamalar kısmi olarak gevşetildi, bazı sektörler ve inşaat sektörü 13 Mayıs'ta işbaşı yaptı...

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Topkapı Sarayı'na kazıklar çakıldı, kayma durduruldu!

Topkapı Sarayı Müzesi’nin Sarayburnu tarafına bakan ve denize doğru kaydığı tespit edilen yamacına istinat duvarı yapıldı. Ayrıca aynı yamaca 578 adet mini kazık çakıldı...

AKM'de kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı!

Atatürk Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden inşa edilmesi planlanan merkezde, kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kazı ve kazık çalışmaları tamam!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde incelemeler yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, köprünün deniz içerisinde yapılmış temel iyileştirme amaçlı kazı ve kazık çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. .

Kanal İstanbul'u yarım bırakmayacağız!

Milletvekili adayı olduğu İstanbul 2. Bölgede yer alan Sultangazi'de seçmenle buluşan İçişleri Bakanı Soylu, 18 Mart Çanakkale Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerini de yarım bırakmayacaklarını söyledi...

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Lacivert ve Uskumru restoranları kazık çakılarak büyütülmüş!

CHP’li İBB Meclis Üyeleri Hüseyin Sağ, Nadir Ataman ve Deniz Erzincan, İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İstanbul 6 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge kurulu Müdürlüğü’ne  kaçak büyümeyi ihbar ettiler.

martı kazık çakma Haberi

martı kazık çakma

"Kabataş Transfer Merkezi Projesi"nde denize doğru uzanacak iskeleler için kazık çakma işlemlerinin büyük bölümü tamamlandı. İşlem bitince iskelerinin üst bölümü için çalışamalr tamamlanacak. İskele yüksekliğinin 9.5 metreyi geçmeyeceği belirtiliyor. Kabataş, inşaat nedeniy le 1,5 yıl daha deniz trafiğine kapalı kalacak. Doğa savunucuları, kamu yararı değil rant projesi olduğu gerekçesiyle sahili halka kapatacağı ve hukuk süreç tamamlanmadan İnşaata başlandığı için projeye itiraz...