17 / 05 / 2024

Mas Emlak adres

Mas Emlak adres

Mas Emlak Otomotiv Dış Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Akarçeşme tarafından kuruldu. 

Konut alım, satım ve kiralama durdu! Emlakçılar isyanda! Boş boş oturuyoruz...

Konut kredilerinin artması ve konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ile konut satışları neredeyse durdu. Emlakçılar ise bu durgunluktan oldukça şikayetçi.

Küresel emlak piyasasında rekor artış! 365,51 trilyon dolara ulaştı!

Trem Global, geçen sene Precedence Research tarafından belirlenmiş olan, küresel emlak ve altyapı piyasasının 365,51 trilyon dolara kadar ulaşmasıyla adeta rekor bir artış kaydettiğini duyurdu.

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

GABORAS'tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

Türkiye genelinde bayilikler vererek tamamen yerli hizmet ağı kurmayı planlayan GABORAS, Emlak ticaretinin güvenli ve öngörülebilir bir zeminde işleyerek şeffaflaşmasına katkıda bulunacak. GABORAS, yıl sonuna kadar 81 ilde bayilik açmayı planlıyor. İşte detaylar...

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

TÜGEM 400 emlak profesyonelini bir araya getiriyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 22 Şubat 2022 tarihinde 5. buluşmasını gerçekleştirecek.

Beyoğlu'nda emlak vergisi tartışması!

2022 yılı için emlak vergisi zam oranları belli oldu. Beyoğlu'nda yapılan yüzde 80'lik zam Beyoğluların tepkisine neden oldu. 

Altın Emlak Altın Hikayeler yarışması başladı!

Altın Emlak'ın emlak danışmanlarının başlarından geçenleri hikayeleri kaleme aldıkları "Altın Hikayeler" yarışması için başvurular başladı...

Tarımsal üretim yapılan taşınmazlar emlak vergisinden muaf olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,3. Tarım ve Orman Şurası Eylem Planları 1. Yıl Değerlendirme Toplantısı'da yaptığı konuşmasında tarımsal üretim amacıyla kullanılan bina, arsa ve araziler ile mesken olarak kullanılan binalar emlak vergisinden muaf olacağını dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Muhtarlara emlak vergisinden bütçe ayrılsın!

Ankara'da kadın muhtarlarla biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında muhtarlara emlak vergisinden bütçe verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Mas Emlak adres Haberi

Mas Emlak adres

Mas Emlak Otomotiv Dış Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Akarçeşme tarafından kuruldu. 

Mas Emlak Otomotiv Dış Ticaret Ve Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü motorlu taşıt ticareti,alım,satım,kiralama ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara,hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurtiçinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente,bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Mas Emlak Otomotiv Dış Ticaret Ve Limited Şirketi adres: Cumhuriyet Mahallesi Nurol Sk. No:9-11a/13...