25 / 08 / 2024

Maşi Group adres

Maşi Group adres

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

Arazi yatırımı için adres açıklandı: 150 ile 750 bin TL arasında parası olanlar dikkat!

Artan konut fiyatları yatırımcıları arsaya yönlendirdi.  Toprak yatırımcısı Aksel, elinde 150 bin TL ile 750 bin TL arasındaki parası olanlar için Muğla’daki o adresleri açıkladı. Arazi alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyasında tutarlar güncellendi! İşte ödenecek rakam…

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasında başvuru süreleri ve ödenecek tutarlar konusunda güncellemeye gitti. Emekli maaşı taşıma işlemleri ve emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen bütün detaylar haberimizde…

Başvuran emekliler İş Bankası'ndan 7 bin 500 TL geri ödemesiz para alacak! Sakın kaçırmayın...

Emekli promosyon kampanyaları kasım ayında da güncellemeye gidildi. Sene sonuna az bir süre kala kasım ayı İş Bankası emekli promosyon ücreti ve maaş taşıma işlemleri güncellendi. Peki 2022 İş Bankası emekli promosyonu ne kadar?

3 yıl dolmadan emekli maaşı taşıma nasıl yapılır?

Emekli maaşı taşıma işlemi, emeklilerin şu aralar en ilgilendiği konuların başında geliyor. Taşıma işlemine dair bilinen ve bilinmeyen hususlar olabilir. İşte emekli maaşı taşıma işlemine dair detaylar!

Emekli aylığı ikinci kez taşınır mı? 4A, 4B ve 4C için emekli maaşı nasıl taşınır?

Emekli maaşı taşıma konusu uzun bir süredir gündemde yer alıyor. Emekli maaşlarına bankaların getirdiği emekli promosyon ödemeleri ile taşıma işlemi yoğun şekilde araştırılıyor. İşte o detaylar!

Bugüne kadar bildiklerinizi unutun! Emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? Yüksek promosyon için hemen buna bakın!

Bankalar arası emekli promosyon yarışı kızışmışken emekliler en yüksek promosyonu hangi bankadan alırız diye merak etmeye başladı. Müşterisi olduğu bankanın promosyonundan memnun olmayan emekliler süre dolmadan banka değiştirebilirsiniz! İşte detaylar...

Emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? Banka değişikliğinde promosyon ne kadar?

Emekli maaşı taşıma işlemi milyonlarca emeklinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar!

Çiftçiye ek destek müjdesi! Çeltik için 76, buğday için 42, ayçiçek için 37 TL ek destek ödemesi başladı!

Milyonlarca çiftçi, artan maliyetler ve kuraklık sebebiyle üretim yapmakta güçlük çekiyor. Hükümet bu durumu engellemek için düğmeye bastı ve çiftçiye çeşitli destekleri duyurdu. Peki çiftçiye hangi çalışma için kaç lira destek ödeniyor? İşte çiftçilere yapılan destek ödemeleri...

Muğla Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerisi!

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Çiftçi  tarafından kuruldu.

Maşi Group adres Haberi

Maşi Group adres

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını...