03 / 05 / 2024

Maslak 1453te kaç konut var

Maslak 1453te kaç konut var

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun en büyük projesi olan Maslak 1453'ten 2013 yılında iki kule satın alan Abduljawad Holding'in, The Ascott Limited ile yaptığı anlaşmanın imza töreni gerçekleştirildi

İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? Maslak, Seyrantepe, Ümraniye... Tek tek açıklandı!

İstoç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, Manhattan ile İstanbul'daki konut kiralarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul'da hangi ilçede kiralar kaç TL? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Maslak 1453 projesindeki ticari üniteleri satışa sundu!

Emlak Konut GYO Maslak 1453 projesinde yer alan ticari üniteleri kaçırılmayacak fırsatlarla satışa çıkardı.  

Maslak Group Konaklama Ve Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Group Konaklama Ve Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi Kağıthane’de   50 bin bin TL sermaye bedeli ile Barış Arslanargın tarafından kuruldu.

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Nova Suites Kağıthane’de yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasının merkezi Maslak ve 4. Levent’e yakın konumuyla öne çıkan Nova Suites Kağıthane’de, kısa bir süre için indirim kampanyası gerçekleştiriliyor. 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, yüzde 20 indirim avantajı, esnek ödeme planlarıyla birlikte sunuluyor.

Kağıthane'deki ofis pazarı gelişiyor!

Kağıthane'nin ekonominin can damarı olan Maslak-BüyükdereLevent hattına yakın mesafede olması ve ulaşım açısından öne çıktığını belirten Gökçe Meriçten, "Ulaşım yatırımları ile bölgenin cazibesi artacak ve İstanbul'un yeni ticaret merkezi haline gelecek" dedi.

Porta Vadi Kağıthane iletişim!

Tüm Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Porta Vadi Evleri 2018 yılının sonunda teslim edilecek. Proje Finanskent Projesini Maslak bölgesine bağlayan yolun üzerinde yer alıyor...

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Kordon İstanbul satışta! 356 bin TL'den başlıyor!

Ege Yapı tarafından Maslak ve Kağıthane buluşma noktasında inşa edilen Kordon İstanbul satışa çıktı. Projede lansmana özel yüzde 10 + yüzde 8 indirim yapılıyor.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı 26 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, düzenleyeceği lansman toplantısı ile Kağıthane ve Maslak'ın buluşma noktasında yükselecek olan yeni projesini görücüye çıkarıyor.

Kağıthane'de metrekare fiyatları 7 bin lira düzeyine ulaştı!

İstanbul'un en prestijli hattı olan Maslak-Levent bölgesine yakınlığıyla öne çıkan Kağıthane, fabrikadan dönüşümün adresi oldu. Bu dönüşüm özellikle bir dönemin en önemli sanayi bölgesi olan Cendere Yolu üzerinde yoğunlaşıyor.

Maslak- Seyrantepe- Kağıthane hattında gayrimenkul fiyatları arttı!

İstanbul'da son 10 yılda, gayrimenkul piyasası gerçekleşen ve planlanan kamu ve özel yatırımlar ile büyük bir gelişim gösterdi. Özellikle Maslak - Seyrantepe- Kağıthane bölgesinde gayrimenkul fiyatlarında yükseliş meydana geldi.

Kağıthane Dap Y Ofis!

Kağıthane Dap Y Ofis projesi Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5-10 dakika, yeni metro hattına ise 100 metre uzaklıkta yer alıyor...

Maslak 1453te kaç konut var Haberi

Maslak 1453te kaç konut var


4 bin 681 konut ve 533 ticari alanla Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun en büyük projesi Ağaoğlu Maslak 1453’ün iki kulesini satın alan Abduljawad Holding, dünyanın en büyük rezidans işletmecisi The Ascott Limited ile anlaştı. Maslak 1453 ile Türkiye’ye adım atan şirket blokların işletmesini üstlenecek. 


Ağaoğlu Maslak 1453’te gerçekleşen imza töreninde konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Gezi olaylarının yaşandığı dönemde Sudi Arabistan merkezli Abduljawad Holding’in kendilerine güvendiğini belirterek “O dönemde bize ve Türkiye’ye güvenerek Maslak 1453’ten 200 milyon dolarlık 2 blok aldı” dedi. Aynı şekilde 17 Aralık döneminde maddi ve manevi anlamda sıkıntı çekerken Suudi İşadamı Ehsaan Fareed Abduljawad’ın 80 milyon dolarlık alım yaparak yine kendilerine yardım ettiğini aktaran Ali Ağaoğlu, “Bu aynı zamanda hem bize hem de...