30 / 04 / 2024

Maslak Hastanesi yatırım

Maslak Hastanesi yatırım

Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Maslak İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de M.İbrahim Soysal tarafından kuruldu.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL!

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. KÖİ modeliyle yapılan hastane için yıllık 235 milyon TL kira ödenecek ve bu kira 25 yıl boyunca ödenecek...

Batman'ın 500 yataklı hastanesi yatırım programına alınmalı!

Batman’ın gündeminde yer alan 500 yataklı hastanenin 2019 yılının yatırım programına alınması bekleniyor.

Medicana Sağlık'tan Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

Medicana Sağlık Grubu, bugüne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da yaptı.  Nilüfer'de 100 milyon dolarlık harcamayla yapımı tamamlanan Medicana Bursa Hastanesi yeni yılda 300 yatak kapasitesi ve tüm sağlık birimlerinde toplam bin personelle hizmete girecek.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Trabzon'a Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi geliyor!

Trabzon'da Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için aylardır beklenen Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün komisyondan geçti.

Abdi İbrahim'den 150 milyon TL'lik yatırım!

Abdi İbrahim Maslak'taki merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, bu yıl 150 milyon liralık yatırım planladıklarını, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti.

Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ile bugün Kemallettin Kaa İren ve Cenk Biber imzasıyla kuruldu.

Antalya'da 2 hastaneye ek bina yatırımı müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da 2 ilçeye müjde verdi. Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi'nin ek bina yatırımı 2017 programına alındığını belirtti.

Maslak Hastanesi yatırım Haberi

Maslak Hastanesi yatırım

Acıbadem Sağlık Grubu, artan hasta talebini karşılamak için yeni bir yatırıma imza attı. Grup, Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yatırımla genişletti.

Star Gazetesi'nden Erdinç Akkoyunlu'nun haberine göre, inşa edilen 65 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hastane binasıyla birlikte  hastane toplamda 106 bin metrekare kapalı alanda hizmet vermeye başladı. 

4 ülkede faaliyet gösterdiklerini söyleyen Acıbadem Sağlık Grubu adına Genel Müdür Yardımcısı Tahsin Güney, “Grubun 21 hastanesi ve 16 tıp merkezi var. Acıbadem, 21 ülke, 31 şehir ve 32 noktada kurduğu Health Point temsilcilikleriyle de uluslararası bir sağlık markası olarak hızla büyüyor” diye konuştu.

Acıbadem Genel Müdür Yardımcısı Rasim Topuz ise Maslak’ı hastalardan gelen talep üzerine büyüttüklerini söyledi. Topuz, şu ifadeleri kullandı: “2009’dan beri buradayız. Büyüme çalışmaları 2 yıl önce başladı. 65 bin...