29 / 04 / 2024

Maslak İstanbul Kongre Merkezi

Maslak İstanbul Kongre Merkezi

2000 yılında Maslak'ta İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından inşası devam İstanbul Kongre Merkezi'nin inşaatı el değiştirmiş. Vakfın bir türlü inşaatı tamamlayamaması üzerine Kültür Bakanlığı, inşaatı Vakıf'tan almış.

Kaç aylık hane geliriyle ev alınırsa piyasa normaldir?

GYODER Gayrimenkul Zirvesi bu sene 18. kez, 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. İşte 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi'nden 15 sonuç! 

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

Kripto paraların nabzı İstanbul’da atacak!

Son zamanların en gözde yatırım araçlarından biri olan kripto paralar ilk defa geniş katılımlı bir zirveyle geniş çaplı değerlendirilecek. 26-27 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kripto Para Zirvesi ile kripto para borsaları, coin ve altcoinlerin temsilcileri bir araya gelecek.

Ümit Şahin: Kanal İstanbul projesi Paris Anlaşması’na aykırı!

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki oturumda sunum yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu dile getirdi...

Naci Görür: Kanal İstanbul depremi tetiklemez ama deprem kanalı etkiler!

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. Çalıştay öğleden sonraki oturumlarla devam etti. Gerçekleştirilen “Afet Riski ve Depremsellik” oturumunda, alanında önemli isimler yer aldı... 

Mehmet Çakılcıoğlu: Kanal İstanbul'un yapılacağına inanmıyoruz!

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu'nun yer aldığı çalıştay’a 2685 kişi katıldı...

Kılıçdaroğlu, Akşener ve İmamoğlu Kanal İstanbul Çalıştayında!

Kanal İstanbul Çalıştayı, İstanbul Kongre Merkezi’nde başladı.Çatıştayın gerçekleştirildiği salona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birlikte girdi...

Kanal İstanbul her yönüyle masaya yatırılacak!

İBB, Kanal İstanbul Projesi'ni, bilim insanlarının katılacağı çalıştayda her yönüyle tartıştırıyor. 10 Ocak'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek çalıştayın açılış konuşmasını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Gayrimenkul Kıymetler Borsası için çalışmalara ivme kazandırılmalı!

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) 34'üncü Toplantısı'na katılan  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. 

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Maslak İstanbul Kongre Merkezi Haberi

Maslak İstanbul Kongre Merkezi



Bakanlık, Kongre Merkezi'ne el koyuyor


Maslak'taki Kongre Merkezi inşaatı el değiştiriyor. Kültür Bakanlığı, projenin amacından saptırıldığı ve ticari gelir kayısı gözetildiği gerekçesiyle inşaatı İstanul Kültür ve Sanat Vakfı'ndan alıyor. Merkezi Kültür Bakanlığı tamamlayacak.


    İSTANBUL Kültür ve Sanat Vakfı tarafından yaptırılan ve bir süredir Kültür Bakanlığı ile Vakıf arasında tartışmalara neden olan İstanbul Kongre Merkezi inşaatı el değiştiriyor.

    İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'nın, Maslak'ta 49 yıllığına kiraladığı arazi üzerine yaptırdığı inşaatı Kültür Bakanlığı tamamlayacak.

    Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Eczacıbaşı'nın ''Devlet yeterli desteği sağlamıyor bu yüzden de inşaat tamamlanamıyor'' şeklindeki sözleri üzerine başlayan tartışma şimdilik Kültür Bakanı...