28 / 04 / 2024

Maslak No 1 fiyatları

Maslak No 1 fiyatları

Murat Karaçay : " Maslak, Zincirlikuyu ve Levent bölgeleri Avrupa yakasının yükselen yıldızlarıdır. Anadolu yakasında ise Kavacık ve Ümraniye ’nin merkezi ofis plaza bölgesi olduğunu düşünüyorum "

Maslak No 1 teslimler için geri sayıma başladı!

Kiralama yöntemi ile her ofis katında sadece tek bir firma için brüt 1042 metrekarelik yüksek verimliliği olan alan imkanı sunan ve lobby, otopark katları ile 26 kattan oluşan proje, çok yakında firmalarla sözleşmelerini imzalayacak.

Maslak No1 'de 1.600 ton çelik kullanıldı!

Maslak No1 Ofis Plaza. yeşil alanları, trafiksiz ulaşım imkanları, ulaşım için ekonomik araç çözümleri sunmasının yanı sıra teknik özellikleri ve kullanım alanları ile de dikkat çekiyor.

Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 20) 2022! 

Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 20) bugünkü 31825 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Emlak Konut GYO Maslak 1453'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Ayazağa 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Maslak 1453), 1 Ada 156 Parselde bulunan Dini Tesis ve Bu Tesise Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabul tutanağı 29 Aralık'ta onaylandı. 

Tahsilat genel tebliğinde değişiklik!

Tahsilat Genel Tebliği Seri: A Sıra No: 1’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31505 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.

Maslak 1/5000 ölçekli imar plan değişikliği askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, 1 Ada 20 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliğine İlişkin askı tutanağı yayımlandı...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzasıyla Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl projesi 127 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile daire sahibi olunabiliyor. 

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 8 KDV avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzası ile, Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile 31 Ekim'e kadar ev sahibi olunabiliyor...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirim avantajı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. Projede, yüzde 10 KDV indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara hemen teslim daireler!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolardan başlayan fiyatlarla hemen teslim dairelere sahip olunabiliyor..

Ataköy Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Ataköy Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara satışlar yapılıyor. Ataköy No:1'de hayata geçirilen proje 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. 

Maslak No 1 fiyatları Haberi

Maslak No 1 fiyatları


Maslak No/1 Ofis Plaza Genel Müdürü Murat Karaçay 2013-2014 gayrimenkul sektörünü değerlendirdi


Projenin konumu ve Maslak bölgesi hakkında bilgi verebilir misiniz ?


Proje İstanbul’un göz bebeği  olan Maslak’ta bulunuyor. Maslak No/1 ismi, posta adresinin Eski Büyükdere Cad. No:1 olduğu için proje de Maslak No/1 adını aldı. Maslak bölgesi İstanbul’un en merkezi iş alanlarından biridir. Maslak’ta kira bedelleri en yüksek bölgeler arasında olmasına rağmen, yine de firmaların ilk tercih ettiği bölgelerden biridir. Maslak No/1 projesi, Maslak’ta trafikte sorun yaşamadan ana arterlere çıkacağınız tek plazadır.


Maslak’ta fiyatlar nasıl ?


Yeni projelerde sunulan hizmet ve imkanlara göre fiyat aralıkları değişmektedir. Maslak’taki ofis plaza kira bedelleri 27$ ile 40$ dolar arasında değişmektedir.


İstanbul’da öne çıkan semtler ve piyasa hakkında genel bir değerlendirme alabilir miyiz ?


Maslak, Zincirlikuyu ve Levent...