05 / 05 / 2024

Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık

Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık

Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık ve Servis Anonim Şirketi, Serdar Altınbaş, Ali Altınbaş, Mustafa Saral, Abdullah Saral tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu.

Koray GYO'dan Maslak arsasına ilişkin açıklama! 

Koray GYO Yönetim Kurulu 22 Temmuz 2022 tarihli toplantısında, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, 11 ada 87 No'lu parselde kayıtlı, tapu kayıtlarında yüzölçümü 9.034 metrekare olan arsada hayata geçirilecek projeye ilişkin bir takım kararlar aldı. İşte o kararlar...

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davası sonuçlandı!

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre, dava Doğuş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu yıkıldı!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu öğrenci yıkıldı. Yıkılan yurdun yerine henüz ne yapılacağına ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Hilton İstanbul Maslak açıldı!

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

Maslak 1453 Emma görselleri!

Maslak 1453 Emma görselleri haberimizde yer alıyor. "Emma'dan son saniyede muhteşem bir blok" sloganı ile tanıtılan Maslak 1453 B3 blok Emma İnvestments tarafından satışa sunuldu.

Maslak 1453 Emma ev fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim fırsatı sunulan Maslak 1453 B3 blokta yüksek katlarda 3. köprü ve Karadeniz’e uzanan bir manzarası bulunuyor..

Maslak 1453'e yeni kampüs!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin içerisine yeni bir kampüs kuruldu.

Eclipse Maslak Business’ta Workland konsepti!

İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak’ta, Eclipse Maslak Business’ta hayata geçirilen WorkLand, yüksek standartlarda konfor anlayışıyla hazır ofis konseptine yeni bir soluk getiriyor.

Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık Haberi

Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık

Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık ve Servis Anonim Şirketi, Serdar Altınbaş, Ali Altınbaş, Mustafa Saral, Abdullah Saral tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık ve Servis Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü yerleşim alanlarının iletilmesinin yönetilmesini onarımını kiraya verilmesini atık ve arıtma sistemlerinin ve cihalarının müşterek ihtiyaçlarını sağlar işletir bakım ve onarımlarını yapar ve yaptırır.


Maslak No Bir Yönetim Danışmanlık ve Servis Anonim Şirketi adres: Maslak, Koçkaya AS Plaza Maslak No 1 Eski Büyükdere...