05 / 05 / 2024

Maslak Sarıyerli oldu mu

Maslak Sarıyerli oldu mu

Maslak, Huzur ve Ayazağa Mahalleleri, 1 Nisan 2014'te Sarıyer Belediyesi'ne bağlanarak Sarıyerli oldu. Sarıyer Belediyesi, bu mahallelerde neler yapıyor? Maslak, Huzur ve Ayazağa'daki konut ve işyeri sahipleri vergilerini hangi belediyeye ödeyecek?

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Togg'un yüzde kaçı yerli! İşte tüm gerçekler

Togg ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Togg CEO’su Gürcan Karakaş da ifade edilen günlük 160 adetlik üretime ulaşılması için temmuz ayına vurgu yaptı. Karakaş bu haliyle aracın yüzde 51'inin yerli olduğunu ifade etti. İşte tüm detaylar...

Yerli otomobilimiz TOGG'a talep yağıyor! TOGG fiyatı ne kadar oldu? İşte TOGG fiyat listesi

TOGG, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili önümüzdeki günlerde yollara çıkmaya hazırlanıyor. Peki TOGG fiyatı ne kadar oldu? TOGG 2023 fiyatı kaç lira İşte TOGG 2023 fiyat listesi.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un fiyat listesi kulislere sızdı! İlk teslim tarihi resmen belli oldu! 

Türkiye'nin yerli otomobili olan Togg için nefesler tutuldu ve geri sayım başlarken fiyat listesi kulislere sızdı.  İlk teslim tarihi resmen belli oldu! İşte Togg'un fiyatı...

5 gün sürecek Porland şehre dönüş indirimlerini kaçırmayın! 10 Eylül 2022 Porland fiyat listesi..

Porland ürünlerinde sadece yerli olduğu için değil, dünyada daha iyisi olmadığı için tercih edin diyerek en iyi olduklarını iddia ediyor. Çok beğenilen serileriyle Porland tüm ürünlerde geçerli olan büyük indirim günlerini kaçırmayın. İşte 10 Eylül 2022 Porland fiyat listesi..

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Ziraat GYO Maslak binalarının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Maslak binalarına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Maslak binalarının değeri ne kadar oldu? 

Sarıyerli mağdur aileler yeni evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından Başakşehir'de inşa edilen lüks konutlar için kura çekilişi yapıldı. 2 sene önce Sarıyer'de  riskli olduğu için boşaltılan binanın mağdurları da proje sayesinde ev sahibi oldu. 

Konutta Türkiye'nin en değerli ilçeleri hangileri?

Tapusorcom tarafından yapılan araştırmaya göre, konutta Türkiye'nin en değerli ilçeleri Beşiktaş ve Sarıyer oldu.

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Sarıyer Maslak arsası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Maslak Sarıyerli oldu mu Haberi

Maslak Sarıyerli oldu mu


Maslak, Huzur ve Ayazağa'nın Sarıyer'e bağlanması için 30 Mart yerel seçimlerinin geçmesi bekleniyordu. O geçiş gerçekleşti. Peki şimdi neler oluyor? 


Maslak, Huzur ve Ayazağa mahallelerinin Şişli'den alınarak Sarıyer'e bağlanması, 18 Ekim 2012 Perşembe günü TBMM'de kabul edilen 13 ili büyükşehir kapsamına alan Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı'nın 2. maddesi gereğince gerçekleşti.


Ancak üç mahallenin resme Sarıyer'e bağlanması için 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimi’nin gerçekleşmesi bekleniyordu. Seçimler geçti ve üç mahalle, 1 Nisan 2014 itibariyle Sarıyer’e bağlandı. 



Maslak, Huzur ve Ayazağa ahalisi vergilerini kime ödeyecek?


Maslak, Huzur ve Ayazağa’da konut veya işyeri sahipleri, 31 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1’inci taksit ödemesini ayrıldıkları Şişli Belediyesi’ne yapacak.


Bu üç mahalledeki mal sahipleri,...