05 / 05 / 2024

Maslak Yapı mağazaları

Maslak Yapı mağazaları

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kordon İstanbul cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Doğuş GYO kapanan mağazalarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki mağazalarından ve Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinde,  yasal düzenlemeler nedeniyle kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Perakende mağazaları nasıl olmalı?

Capıtal Dergisi yazarı Al Rıes, bu ayki pazarlama teknikleri bölümünde, perakende mağazaları nasıl yapılmalı? sorusunu kaleme aldı...

Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi!

Yatırımlarına dünya markası olma yolunda hız kesmeden sürdüren Bürotime, yurt dışı yapılanmasına devam ediyor. Bürotime yurt dışı ağına Makedonya ve Lübnan mağazalarını ekledi.

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

BMD'den "Çarşılar ve mağazalar kapanmasın" çağrısı!

İstanbul’da 3 AVM’de mağazaların iki saat geç açılması konusunda BMD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, markalı organize perakende sektöründe son yıllarda yaşanan türbülansa dikkat çekildi. 

Kentsel dönüşüm cadde mağazalarını vurdu!

İstiklal’deki mağazalardan sonra Bağdat Caddesi’nde kapanan mağazalar da dikkat çekti. Kiraların 250 bin dolara kadar çıktığı caddede şu an 22 dükkân kapalı. Başkan Nuhoğlu, “Dönüşümle beraber kiralar da arttı. Kapatanlar dönüşümle yapılan yeni binalara taşınıyor” diyor

Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

Kiralık mağazalar için özel maliyetler konusu!

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahmet Balcı, Dünya gazetesinde yayımlanan makalesinde 'Kiralık mağazalar için yapılan sabit gider harcamalarında özel maliyetler konusu'nu aktardı. Ahmet Balcı'nın yazısı şöyle...

Maslak Yapı mağazaları Haberi

Maslak Yapı mağazaları

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.


Üst segment konut, rezidans, otel, ofis, mağaza ve restoran projelerinde iç dekorasyonla ilgili tüm mobilya, aksesuar ve aydınlatma ürün gamını sunan Maslak Yapı, İtalyan çizgisini Türkiye’ye taşıyor. İtalyan markaları Türkiye üzerinden Azerbaycan ve Rusya gibi ülkelere de ulaştıran Maslak Yapı’nın şimdiki hedefinde Londra ve ABD var. Maslak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Ayaydın, 2016’ya kadar SCIC markasıyla ABD’de bir mağaza açacaklarını ve daha sonra da sayıyı artıracaklarını söyledi.


İtalyanlar rahatladı

Maslak Yapı’nın kurulduğu günden bu yana Türkiye’de birçok A plus projeye ve perakende müşterilere hizmet verdiğini anlatan Gökhan Ayaydın, şunları...