30 / 04 / 2024

Maurizio Gucciyi öldüren eşi

Maurizio Gucciyi öldüren eşi

Gucci'nin kurucusunun torunu Maurizio Gucci'yi 1995 yılında kiralık katil tutarak öldürten eski karısı Patrizia Reggiani, kocasının mirasını alacak. Reggiani, mirası yılda 1 milyon euro olarak almaya hak kazandı.

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

İnşaata kentsel dönüşüm dönüşüm dopingi!

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi, birçok ana ve yan sektöre katkı verecek ve ekonomiyi canlandıracak.

A101'de biber salçası 34,90 TL’ye, çift kişilik pamuklu battaniye 229 TL’ye, dik süpürge 1.099 TL’ye düştü!

Yüzde 40’a varan indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldüren A01, yeni indirim kampanyasına 9 Kasım’da başlayacak. Bu doğrultuda, biber salçası 34,90 TL’ye, çift kişilik pamuklu battaniye 229 TL’ye, dik süpürge 1.099 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 9 Kasım 2023...

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlar hemen PTT'ye koşun! Tam 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak!

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlara tam tamına 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak. PTT destek ödemelerinde son durum ne? PTT destek ödemeleri için nereye başvurulur? İşte pek çok kişinin yüzünü güldüren o ödeme ile ilgili detaylar...

Emeklilere market alışverişlerinde 1200 TL indirim müjdesi! Oh dedirten kampanyayı duyan emekli markete koştu!

Emekli vatandaşlara market alışverişlerinde 1.200 TL indirim müjdesi geldi. Pek çok kişinin yüzünü güldüren bu dev indirimi duyan emekli markete koştu...

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira hediye edecek. Pek çok kişinin yüzünü güldüren dev kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi.

Kia'dan ekim ayına özel 100 bin TL indirim! Kia Stonic, Cerato, Ceed ailesi ve Sportage almak isteyenlere büyük fırsat!

Kia’dan yüzleri güldüren haberler gelmeye devam ediyor. Kia Ekim ayına özel hazırladığı kampanyada bazı modellerinde 100 bin liraya kadar indirim kampanyası başlattı. Peki Kia'nın hangi modelleri indirime girdi? İşte Kia'nın indirimli modelleri...

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında başı çeken Garanti BBVA Ekim ayı kampanyasını da duyurdu. Pek çok kişinin yüzünü güldüren Garanti BBVA kampanyası için son tarih 31 Ekim olarak belirlendi.

Öğrencilere her ay 750 TL'lik burs müjdesi! Bu paraları kaçırmayın!

Öğrencilere her ay 750 TL'lik burs müjdesi geldi. İşte öğrencilerin yüzünü güldüren o paralar ile ilgili detaylar...

TOKİ'den 4 bin 850 TL taksitle son dakika konut fırsatı! Emekliler, asgari ücretliler, dar gelirliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 bin 848 TL taksitle konut satacak. İşte TOKİ'nin dar gelirlilerin yüzünü güldüren o projesi...

Evde bakım maaşları 7 bin TL mi oluyor? Ocak 2024 evde bakım maaşı hesaplamaları tek tek yapıldı! Acil bakın!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren evde bakım maaşı ödemeleri 7 bin TL mi oluyor? İşte tek tek hesaplanan o rakamlar...

Öğrencilere Eylül 2023 müjdesi geldi! Tam 800 TL verilecek, hem de geri ödemesiz!

Pek çok öğrencinin yüzünü güldüren burs ödemeleri için bir son dakika müjdesi geldi. Paylaşılan bilgilere göre, öğrencilere tam 800 TL burs verileceği belirtildi.

Maurizio Gucciyi öldüren eşi Haberi

Maurizio Gucciyi öldüren eşi


İtalyan moda evi Gucci'nin kurucusunun torunu Maurizio Gucci'yi 1995 yılında kiralık katil tutarak öldürten eski karısı Patrizia Reggiani, eski eşinin mirasından yılda 1 milyon euro alma hakkı kazandı.


İtalyan basınında "Lady Gucci" ve "kara dul" gibi isimlerle anılan Patrizia Reggiani, eski kocasını öldürtmekten suçlu bulunarak 1998'de 26 yıl hapse mahkum edilmişti.


İyi hal gerekçesiyle geçen Ekim ayında tahliye edilen Reggiani'ye bir iyi haber de Milano İstinaf Mahkemesi'nden geldi.


BBC Türkçe'nin haberine göre, mahkeme, Maurizio Gucci'nin ölümünden 2 yıl önce Reggiani'ye yılda 1.1 milyon İsviçre frankı (1 milyon euro) ödeme yapmayı taahhüt ettiği anlaşmanın hala geçerli olduğuna hükmetti.


Mahkeme kararına göre Reggiani hapiste geçirdiği yıllar için de geriye dönük olarak Gucci'nin mirasından yaklaşık 20 milyon euro alacak.


Milano İstinaf Mahkemesi, Reggiani'nin "cezalandırılmasına sebep olan eylemlerinin",...