03 / 05 / 2024

mavera başakşehir inşaatı

mavera başakşehir inşaatı

Mavera Başakşehir'de konutların metrekare fiyatı 2 bin 400 lira ile 2 bin 600 lira arasında değişiyor. Temeli Kasım ayının başında atılan Mavera Başakşehir'de teslimler 18 ay sonra yapılıyor...

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi!

Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi ve proje detayları...

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

mavera başakşehir inşaatı Haberi

mavera başakşehir inşaatı


Mavera Başakşehir projesi Makro İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 274 adet konut ve 70 adet ticari birimin yer aldığı Mavera Başakşehir projesi 12 katlı 6 adet blok olarak yükseliyor.


Mavera Başakşehir'de metrekaresi 2 bin 400 lira - 2 bin 600 lira arasında satışa sunuluyor. 3+1'den, 8+2'ye kadar konut tiplerinin tasarlandığı Mavera Başakşehir projesinde konutlar 190 metrekare ile 550 metrekare arasında tasarlandı.


Temeli Kasım ayının başında atılan Mavera Başakşehir'de daire teslimlerinin 18 ay sonra yapılması hedefleniyor. Mavera Başakşehir'de fitness salonları, kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, misafir otoparkı, çok amaçlı salon, bay/bayan mescid, hamam, sauna, spa, çocuk kreşi, çocuk oyun alanları, gölet, şelaleler, yürüyüş alanları, cafe ve restoran gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


TEM ve 3. Çevreyolu bağlantısına yakın olan Mavera Başakşehir projesi Başakşehir'de Olimpa...