13 / 05 / 2024

Mavi baret ödüllerini kim aldı

Mavi baret ödüllerini kim aldı

Mavi baretler sahiplerini buldu. Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’ nda ödül almaya layık görülen tesislere ödülleri 5 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen bir törenle takdim edildi...

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 milyon 802 bin 542 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi

İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında on altıncı kez düzenlenen ekonomi foruma İsviçre'nin ve Türkiye'nin önde gelen özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Forumda birçok konu el alındı. "Mavi bir Dünyada Yeşil bir Ekonomi" temasıyla düzenlenen forum İstanbul'da düzenlendi.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  N.Habil Kıymet tarafından kuruldu.

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

İBB'nin meydan projelerinde birinciler ödüllerini aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) organize ettiği Taksim, Bakırköy ve Kadıköy meydanları ile Salacak kıyı bandı için düzenlenen yarışmada tasarım projelerinin birincileri ödüllerini aldı.

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mansur Müjdeci tarafından kuruldu.

İnşaatta Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü CEO'ları belli oldu!

Ekonomist ve Capital dergisinin yapmış olduğu “40 Yaş Altı 40 CEO” araştırması sonuçlandı. Bu yıl beşincisi düzenlenen törende inşaat sektörünün önemli temsilcileri ödüllerini aldı.

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Mavi baret ödüllerini kim aldı Haberi

Mavi baret ödüllerini kim aldı

İş kazaları sonucu ölümlerde sadece El Salvador ve Cezayir’i geçemeyen Türkiye’de, Avrupa’ya örnek olacak bir ilke imza atan Türkiye Hazır Beton Birliği, 2. Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri’ni verdi. THBB’nin, iş kazalarını önlemek, sektörde faaliyet gösteren hazır beton tesislerini iş güvenliği açısından bilgilendirmek, teşvik etmek ve tesislerin yeterliliğini ölçmek amacıyla düzenlediği Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’nda ödül almaya layık görülen tesislere ödülleri 5 Aralık 2013 tarihinde düzenlenen bir törenle takdim edildi.


Çalışma ve İş Kurumu İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun’un da katıldığı yarışmada, Çimsa Tece hazır beton tesisi birinci, Çimsa Aksaray hazır beton tesisi ikinci, Çimsa Pamukova hazır beton tesisi ve Çimsa Misis hazır beton tesisi üçüncü oldu. Dereceye giren ve aynı zamanda Uluslararası Temsil Ödülü sahibi de olan bu...