08 / 05 / 2024

Mavi Keçi Mordoğan

Mavi Keçi Mordoğan

Mordoğan'ın Ankara Hukuk Fakültesi mezunu Derya Okçelik, 1.5 milyon liralık yatırımla turizm sektörüne adım attı. İstanbul'u terk eden Okçelik, gezmek için geldiği Mordoğan'ın ilk butik oteli Mavi Keçi'yi hizmete açtı...

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

‘Mavi tik’ için pazarlık kızışıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk’a mesaj var! Bize farklı tarife mi uygulanacak?

Sosyal paylaşım platformu Twitter’ı 44 milyon dolara satın alarak şirketin yönetim kurulunu fesheden ve tek başına yönetime geçen ünlü milyarder Elon Musk’ın mavi tik’i paralı yapmasının yankıları sürüyor. Tartışmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan da dahil oldu!

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keçiören'de 451 kişi ev sahibi oldu!

Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular'' diye konuştu.

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

İzmir Mordoğan’a 20.7 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun’un turistik mahallesi Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi yıkılmayacak!

Keçiören’in talihsiz kulesinin kaderi nihayet belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile düzenlenip açılmasına karar verildi. 19 Mayıs Stadı yıkılıyor ancak AKM’ye yeni bir stat yolda...

Keçiören Metrosu açıldı!

Keçiören Metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Başbakan Yıldırım, "Burada 9 kilometrenin üzerinde bir hattan bahsediyoruz. 9 durağı var. Günde 50 bin kişiyi taşıyacak." dedi.

Keçiören Metrosu bugün açılıyor!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu yarın açılacak!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Göçmen Merkezi açıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Göçmenlerin topluma entegre olma süreçlerini hızlandırmak, kültürel farklılık ve dil çeşitliliği nedeniyle oluşan iletişim engellerini aşmak, toplumsal uyum sürecinde karar alma mekanizmalarına katılımlarını artırmak amacıyla bugün bir adım atıyoruz" dedi.

Mavi Keçi Mordoğan Haberi

Mavi Keçi Mordoğan

Mordoğan'ın Ankara Hukuk Fakültesi mezunu Derya Okçelik, 1.5 milyon liralık yatırımla turizm sektörüne adım attı. 20 yıl önce 3 arkadaş kurdukları Türkiye'nin ilk kitap, kaset ve gümüş takırım bir arada satüdığı konsept dükkan Metropolle İstanbul İstiklal Caddesi'nde fark yarattı. Daha sonra doğanın içinde yaşama hayalini gerçekleştirmek için İstanbul'u terk eden Okçelik, gezmek için geldiği Mordoğan'ın ilk butik oteli Mavi Keçi'yi hizmete açtı. 


Kendisini Mordoğan'a bağlayanın keçiler olduğunu anlatan Okçelik, "Butik otel için yer arayışı sırasında Mordoğan'ın rüzgarlı tepesi olarak da bilinen Çatalkaya Mevldi'ne geldiğimde burada yalnızca kayalık ve 3 zeytin ağacıyla karşüaştım. 'Burası olur mu?' diye düşünürken bu kez önümden geçen keçi sürüsünün çanlarından esinlendim, otelin temellerini buraya attım. Otelin adım da Mavi Keçi koydum" diye konuştu. 


15 dönümlük arazide kurulan...