08 / 05 / 2024

Mavi Keçi oteli

Mavi Keçi oteli

Mordoğan'ın Ankara Hukuk Fakültesi mezunu Derya Okçelik, 1.5 milyon liralık yatırımla turizm sektörüne adım attı. İstanbul'u terk eden Okçelik, gezmek için geldiği Mordoğan'ın ilk butik oteli Mavi Keçi'yi hizmete açtı...

Alparslan Doğan: Keçiören'de kentsel dönüşüm şart!

Ozdoğan Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Doğan, Türkiye'nin en kalabalık ikinci ilçesi konumunda bulunan Keçiören'deki emlak sektörüyle ilgili Habervaktim'e çarpıcı bilgiler verdi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası'nda hastane yaptıracak!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Keçiören Dünyagöz hizmete girdi!

Dünyagöz Hastaneler Grubu, Tunus Caddesi ve Sincan şubelerinin ardından başkentteki üçüncü merkezini Keçiören'de hizmete açtı. Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun Keçiören şubesi, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törenle hizmete girdi.

Keçiören Ovacık'ta 14 yıllık arsa inadı!

Keçiören Ovacık Mahallesi'ne 2002 yılında imar verilmesine rağmen 14 yıldır mahalle sakinleri evlerini yapmak için ruhsat verilmesini bekliyor. İmara itiraz eden bir kişi yüzünden Ovacık Mahallesi'ne tam 14 yıldır ruhsat verilmiyor.

Keçiören Yükseltepe'de gecekondu sorunu çözülüyor!

Keçiören Belediyesi’nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme amacıyla başlattığı Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. Dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Ankara Keçiören'e yeni bir spor tesisi yapılıyor!

Keçiören'e yeni bir spor tesisi daha kazandırılıyor. 19 milyon TL'ye mal olacak dev tesis 19 Mayıs 2017'de tamamlanacak.

Keçiören Ovacık'a spor tesisi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Keçiören Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılacak tesisin Ovacık’ta gerçekleştirilen temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı...

Keçiören'de 15 bin metrekarelik spor tesisinin temeli atıldı!

15 bin metrekare alana inşa edilecek tesisin temel atma törenine, Başbakan Yardımcısı Türkeş ile Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç katıldı. Kılıç: "Malatya, Muğla ve Eskişehir'de inşa edilen il seviyesinde bir salonu Keçiören'e kazandıracağız" dedi.

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Keçiören'de kısmi kentsel dönüşüm!

Keçiören’de, 3 dükkan ve 8 dairenin bulunduğu Yüksel Apartmanı, bir müteahhitin kendisine ait 4 dairede başlattığı kentsel dönüşüm sonrası harabeye döndü. Mahalleli hırsızlıkların artmasından korkuyor

Keçiören Osmanlı Halk Pazarı için 2.5 milyon TL yardım!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin öncülüğünde ATO Yönetim Kurulu’nun Oda Meclisi’ne sunduğu, Keçiören’de yanan Osmanlı Halk Pazarı’nın yeniden inşa edilmesi için 2,5 milyon Lira yardım yapılması önerisi, oybirliğiyle kabul edildi.

Ankara Keçiören'de çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları başladı!

Çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, ilçedeki park, bahçe ve yeşil alanları lale, sümbül ve nergis soğanlarıyla donatıyor.

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi!

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 451 adet konut satışa çıkıyor. Yüzde 60'ı tamamlanan projede anahtar teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Mavi Keçi oteli Haberi

Mavi Keçi oteli

Mordoğan'ın Ankara Hukuk Fakültesi mezunu Derya Okçelik, 1.5 milyon liralık yatırımla turizm sektörüne adım attı. 20 yıl önce 3 arkadaş kurdukları Türkiye'nin ilk kitap, kaset ve gümüş takırım bir arada satüdığı konsept dükkan Metropolle İstanbul İstiklal Caddesi'nde fark yarattı. Daha sonra doğanın içinde yaşama hayalini gerçekleştirmek için İstanbul'u terk eden Okçelik, gezmek için geldiği Mordoğan'ın ilk butik oteli Mavi Keçi'yi hizmete açtı. 


Kendisini Mordoğan'a bağlayanın keçiler olduğunu anlatan Okçelik, "Butik otel için yer arayışı sırasında Mordoğan'ın rüzgarlı tepesi olarak da bilinen Çatalkaya Mevldi'ne geldiğimde burada yalnızca kayalık ve 3 zeytin ağacıyla karşüaştım. 'Burası olur mu?' diye düşünürken bu kez önümden geçen keçi sürüsünün çanlarından esinlendim, otelin temellerini buraya attım. Otelin adım da Mavi Keçi koydum" diye konuştu. 


15 dönümlük arazide kurulan...