01 / 05 / 2024

mavi yapı bodrum projesi

mavi yapı bodrum projesi

Hera Stone House'ta konutların büyüklükleri 380 ile 400 metrekare arasında değişiyor. Mavi Yapı imzası taşıyan proje 1,5 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Hera Stone House nerede?

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Mavi Arya'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Mavi Arya projesi görücüye çıktı. İşte proje detayları...

mavi yapı bodrum projesi Haberi

mavi yapı bodrum projesi

"Hera Stone House nerede?" sorusunu yanıtlamadan kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplamda 4 tane taş evin bulunduğu projede teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. 


Hera Stone House ödeme koşulları kapsamında yüzde 40 peşinatta, kalan tutar teslimde ödeniyor. İnşaat çalışmaları Ekim ayında başlayacak olan proje Mavi Yapı tarafından hayata geçirilecek.


Mavi Yapı Hera Stone House'ta sauna, fıtness salonu, kapalı otopark, açık otopark, koşu parkuru, Türk hamamı, antik yüzme havuzu, gölet, asma bahçesi ve meyve bahçesi gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Hera Stone House nerede?

Konutların 800 bin Euro ile 1 milyon 150 bin Euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunulduğu Hera Stone House 1,5 dönüm arsa alanına sahip. Proje Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük bölgesinde yükselecek. 


Özge...