29 / 07 / 2024

Mavişehir Siteler Birliği

Mavişehir Siteler Birliği

Hürriyet Gazetesi Ege eki muhabirlerinden Elif Demirci'nin haberine göre, Mavişehir'de mahkemenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yeşil alanı toplu konut ve ticari alana dönüştürmesine olanak sağlayan planını durdurma kararı diğer davalara örnek olacak..

Mavişehir Hisareyn'de 4.1 milyon TL'ye 3+1! Yüzde 50 peşinatla!

Mavişehir Hisareyn projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 4 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin yıl sonunda gerçekleştirileceği projeden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Tüketiciler Birliği'nden deprem riski bahanesiyle kasko yapmayan sigorta şirketlerine kritik uyarı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden etkilenen 11 şehir dışında da araç ve konut için kasko yaptırmak isteyenlerin bazı sigorta şirketleri tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiğini dile getirdi.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Emin Koramaz ve Diyarbakır oda başkanları, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Turkcell ve Huawei'den Samsun'da akıllı şehir için işbirliği!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Turkcell ve Huawei ile Akıllı Şehir İşbirliği için protokol imzaladı.

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi!

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 366 konut ve 33 ticari birimden meydana geliyor. 

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Mavişehir Opera Binası'nın temeli 2018'de atılacak!

Karşıyaka Mavişehir’de yapacakları Opera binası için Kamu İhale Kurumu'nun 2. ihale iptaline karşı açılan davanın kazanıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "2018’de opera ve bale binamızın yer teslimini yapıp temelini atacağız" dedi.

Mavişehir Siteler Birliği Haberi

Mavişehir Siteler Birliği

Karşıyaka Mavişehir'de mahkemenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yeşil alanı toplu konut ve ticari alana dönüştürmesine olanak sağlayan planını durdurma kararının aynı konuda açılan 60 davaya örnek olacağı öne sürüldü. Bölgede inşaatı süren AVM ve özel okulun ruhsatlarının iptali için da dava açılması gündeme geldi. 

Mavişehir Siteler Birliği Sözcüsü Kahraman Turumtay, bu konuda 60'ya yakın dava açıldığım vurgulayarak. imar planlarının iptali için de yürütmeyi durdurma isteyeceklerini söyledi. 


Belediyeye sitem Turumtay, "Bu konuda açılan çok dava var. Hepsi 2. İdare Mahkemesinin verdiği yürütmeyi durdurma kararını istiyor. Bu katarı kendi açtıkları davalarda mahkemelere sunacaklar ve imar planının iptali için de dayanak olacak. Mahkeme, toplu konut alam planının yürütmesini durdurdu. O plana göre yapılan imar planlarının da geçersiz sayılması lazım" dedi. 


Turumtay, Kaışıyaka Belediyesi'nin toplu konut...