19 / 05 / 2024

may otelcilik şirketi

may otelcilik şirketi

May Otelcilik Konaklama Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi, 14 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, İrfan Çeçen tarafından açıldı..

Resmen başlıyor! O kente 945 milyon TL'lik 172 odalı otel geliyor!

Birun Otelcilik şirketi tarafından Kayseri Melikgazi'ye 172 odalı otel projesinde ÇED süreci sona erdi. "Birun Erciyes Oteli Projesi" 945 milyon TL'ye mal olacak.

Yapıkur Lojistik Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıkur Lojistik Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Balcı,  Şevki Balcı, Bahadır Atay, Tümay Yazıcı tarafından kuruldu.

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

May Kurumsal Otelcilik Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmed Akif Kılıç, Mustafa Ak  ve Yalçın Göresim tarafından kuruldu.

Sesa Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Mimarlık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sesa Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Mimarlık Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Yunus tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Fatih, Molla Ferani Mahallesi'nde kuruldu.

Serveri Yurt ve Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serveri Yurt ve Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Selma Akçaoğlu ve Mohammad Fayaz Sarwary ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Fatih, M.Gurani Mahallesi'nde kuruldu.

AHJ Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHJ Turizm Otelcilik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Sinanpaşa Mahallesi, Alaybeyi Sokak'ta kuruldu.

Köprülü Otelcilik İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köprülü Otelcilik İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Köprülü, Ömer Köprülü tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Muhammet Yiğit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Fatih, Laleli Balabanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Esentur Gayrimenkul Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esentur Gayrimenkul Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Esen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta Şanlıer İş Merkezi Kağıthane'de kuruldu.

KDM Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KDM Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kubilay Aras, Deniz Akkoç, Metin Polat tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

BH İstanbul Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

BH İstanbul Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Mehmet Emin Ekmen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs 2015 tarihinde Beyoğlu, Kemerhatun Mahallesi, Balık Sokak'ta kuruldu.

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cloud 7 Otelcilik Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Philip James Gunn Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

MYD Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYD Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Daşkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs 2015 tarihinde Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Mürvetli Sokak'ta kuruldu.

may otelcilik şirketi Haberi

may otelcilik şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şube, Fatih Muhsine Hatun Mahallesi Çifte Gelinler Caddesi NO:6 adresinde faaliyete geçirildi. 14 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, İrfan Çeçen tarafından...