29 / 04 / 2024

mayısta açılan avmler

mayısta açılan avmler

Yaza doğru perakende sektörü hareketlenirken, yeni alışveriş ve yaşam merkezleri birbiri ardına açılmaya başladı ve pek çok ilçe ilk kez AVM ile tanıştı. İşte mayıs ayında kapıları açılan Türkiye'nin yeni AVM'lerinden bazıları:

Kapanan şahıs şirketi sayısı ilk defa açılanı geçti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan verilere göre  kapanan şahıs şirketi sayısı ilk defa açılanı geçti. İşte o rakamlar...

Kredi kartı borcu olanlar dikkat! Az önce açıklandı!

Bireysel kredi veya kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düşen kişi sayısı mayısta geriledi. Türkiye Bankalar Birliğince (TBB) yapılan açıklamaya göre, bireysel kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe düşen kişi sayısı 2023 yılı mayısında 76 bin kişi oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması: Bütçe mayısta fazla verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı trafından yapılan son dakika açıklamasına göre faiz dışı bütçe giderleri 365,9 milyar TL ve faiz dışı açık ise 98 milyar TL oldu.

Mayıs ayında en çok satılan otomotiv markaları tek tek sıralandı!

Mayıs ayının en çok satılan otomotiv markaları peş peşe açıklandı. Peki, mayısta en çok araç satan marka hangisi oldu? İşte detaylar...

Seyahat tutkunları 31 Mayıs’a kadar ücretsiz! Bu fırsatı kaçırırsanız çok üzülürsünüz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün herkesi heyecanlandıran bir açıklamada bulunmuştu ve Ankara-Sivas YHT seferlerinin 31 Mayıs’a kadar ücretsiz olduğunu açıklamıştı. Ancak ücretsiz seferler bitmek üzere! İşte detaylar!

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs'a Özel Kampanya! Bankkart liralarınıza lira eklenecek!

Ziraat Bankası, 19 Mayıs’a özel kampanya ile geldi. 19 Mayıs’a Özel Bankkart Gençlilere yüzde 19, toplamda 190 TL Bankkart lira ödemesi yapılacak. İşte detaylar!

Buğday fiyatlarına Tahıl Koridoru dopingi! Buğday, arpa, mısır fiyatları Mayıs'a nasıl başladı? Hangi borsada kaç TL? 

Buğday fiyatları Karadeniz tahıl koridoru anlaşması ile ilgili endişelerin ardından bir haftanın zirvesini gördü. Peki Buğday, arpa, mısır fiyatları Mayıs'a nasıl başladı? Hangi borsada kaç TL? İşte 5 Mayıs 2023 fiyat litsesi...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

Milyonlara nefes aldıracak yapılandırmanın avantajları tek tek belli oldu. Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

Kiracıysan yandın! Kışın ev kiralayana mayısta çıkma şartı!

Bodrum’da pandemiden sonra tüm sene yaşayanların sayısı katlanarak artarken, bu durum kiralık ev bulmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Gelen bilgilere göre, kış sezonunda kiracılarla sözleşme imzalayan ev sahipleri, mayısta tahliye şartı koyuyor.

Toprak Mahsülleri Ofisi'nden ayçiçek yağına dev indirim getirdi! 21 Mayıs'a özel fiyat listesi vatandaşı sevindirdi

Toprak Mahsülleri Ofisi ayçiçek yağlarında 21 Mayıs'a özel fiyatları açıkladı. Her evin ihtiyacı 5 litre ayçiçek yağında güzel bir indirim haberi geldi. Devlet ayçiçek yağından aldığı yüzde 36 gümrük vergisini yüzde 10'a çekmişti. İndirimli fiyatlar haberimizde..İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

TMO'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ofis, mayısta yem bitkilerini yem sanayicilerine destekli fiyattan satmaya devam edecek!

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

mayısta açılan avmler Haberi

mayısta açılan avmler

Yaza doğru perakende sektörü hareketlenirken, yeni alışveriş ve yaşam merkezleri birbiri ardına açılmaya başladı ve pek çok ilçe ilk kez AVM ile tanıştı.


Türkiye'de bugün 354 AVM bulunuyor. Ülke genelinde AVM"si olmayan 23 il bulunduğu belirtiliyor. 2015 yılında 663 milyar TL olan perakende ciro büyüklüğünde organize perakendenin yani zincir mağazalarının payı, alışveriş merkezlerinin katkısı ile 217 milyar TL'ye ulaştı. Bu rakam, on yıl önce 55 milyar TL seviyesindeydi. Türkiye'de AVM'lerde 800 bin kişi istihdam ediliyor. AVM'lerde aylardır süren hareketsizlik yeni açılışlarla yerini canlılığa bırakıyor. İşte mayıs ayında kapıları açılan Türkiye'nin yeni AVM'lerinden bazıları:


1) Novada Manavgat AVM


Manavgat AVM ile tanıştı 

Novada Manavgat, Antalya'nın en büyük ikinci ilçesi ve en önemli turistik merkezlerinden biri olan Manavgat'ta kapalı otopark alanı dahil 78 bin metrekare inşaat...