22 / 05 / 2024

Mazı Gayrimenkul adres

Mazı Gayrimenkul adres

Mazı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dıetmar Mıchael Dr.Loretz tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mazıar B. Moghaddam Khameneh tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe 3'lü açmaz!

Vergi Müfettişi Ahmet Bahçeci, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde gayrimenkul sektöründeki açmazları kaleme aldı. İşte Ahmet Bahçeci'nin 'Gayrimenkul sektöründe üçlü açmaz' başlıklı yazısı...

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Celil Doğmaz ve Seyfettin Kesici ortaklığında kuruldu.

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elyar Turizm Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Elmıra Polat, Mazıar Mehranrezaeı tarafından kuruldu.

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Türker Erten, İpek Duruk, Hale Mazıcıoğlu, Hülta Erten ve Pınar Erten Pekin ortaklığında kuruldu.

Mutlusan Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlusan Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 15 milyon 949 bin 800 TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaçmaz ve Hıdır Kaçmaz ortaklığında kuruldu.

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pia Ofis Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Şaşmaz tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Elif Hançerlioğlu, Mazın A. Mohsın Al-Asadı ve Shaymaa Omar B. Al-Qaysı ortaklığında kuruldu. 

Mazı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mazı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dıetmar Mıchael Dr.Loretz tarafından kuruldu. 

Muğla Bodrum'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Mazı Mahallesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkul toplamda  16 milyon 437 bin 845 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Necati Şaşmaz'dan yeni şirket!

Zaza asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu olan ünlü yapımcı Necati Şaşmaz, tam anlamıyla gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. 

Mazı Gayrimenkul adres Haberi

Mazı Gayrimenkul adres

Mazı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dıetmar Mıchael Dr.Loretz tarafından kuruldu. 

Mazı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1.Bir gayrimenkulün, gayrimenkul projesinin veya bir gayrimenkula bağlı hak ve faydaların belli tarihteki değerinin takdirini yapmak ve rapor hazırlamak, 2.Gayrimenkul, gayrimenkul projeleri ve gayrimenkule bağlı hakların değer tespitlerini, risk analizlerini yapmak, rapor halinde sunmak, bu çalışmaların sonuçları hakkında görüş ve öneride bulunmak, danışmanlık vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Mazı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi adres:Esentepe Mh.Kore Şehitleri Cd. Yonca Ap.C A Bl N.1-3/13 Şişli