03 / 05 / 2024

mazıdağı yeşil köyde yangın

mazıdağı yeşil köyde yangın

Mazıdağı ilçesinde çıkan yangında 10 hektar meşelik alan zarar gördü...

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

İstanbul’da emekli göçü başladı! 12 bin lira nakdi yardım yapılacak

İstanbul’da ortalama olarak 7 – 8 bin lirayı bulan kira fiyatları emeklileri kara kara düşündürüyor. Emekliler, artık İstanbul’da değil, köyde yaşamak istiyorlar. Köyüne gidene 12 bin TL para verilecek. İşte detaylar…

Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! İşveren yeşil ışık yaktı

Son dakika haberi: Türkiye İşveren Sendikası, asgari ücret zammı için açıklama yaptı. TİSK'ten yapılan açıklamada, işveren tarafı da asgari ücret zammına yeşil ışık yaktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi. 

Zamlı asgari ücretin miktarı belli oldu! Bakın kaç lira fark edecek?

Asgari ücrete yılbaşında yüzde 50 zam Cumhuriyet tarihinde görülmemiş şekilde enflasyon karşısında eridi. Hükümet asgari ücrete ara zam formülüne ilk başlarda soğuk baksa da Temmuz'da yeşil ışık yaktı. Peki rakam kaç lira olacak? Detaylar belli oldu..

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

Emlak sektöründe yeşil ışık yandı!

Mart'ta hareketlenen konut satışları, emlak piyasasında yeşil ışık oldu. Uzmanlar, gerçekleşen ivmelenmede konut kredilerinin payını vurgularken, gözler kredi rakamlarına döndü.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

RTÜK'ün Adana'da satışa çıkardığı arazi için yeşil alan talebi!

RTÜK'ün Adana Seyhan'da 27 milyon TL bedelle satışa çıkardığı arsa tepkilere neden oldu. Adana kamuoyu 27 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılan arsanın yeşil alan yapılmasını talep ediyor.

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yeşil Alanlar Çalıştayı”nın açılış konuşmasını yaptı. İmamoğlu, "Bu şehirde asla yeşil alanları imara açan bir belediye olmayacağız" dedi...

mazıdağı yeşil köyde yangın Haberi

mazıdağı yeşil köyde yangın



Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeşil köyü civarındaki meşelik alanda çıkan yangın, rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü.


Vatandaşların durumu bildirilmesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri ile köylülerin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.


Köy muhtarı Hüseyin Tunç, bir kuşun yüksek gerilim hattına çarpması ve meşelik alana düşmesi sonucu yangın çıktığını öne sürerek, yangında 10 hektarlık alanın zarar gördüğünü...