30 / 04 / 2024

mCD Gençlik Kulübü

mCD Gençlik Kulübü

MCD Gençlik Kulübü ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği işbirliği ile düzenlenen ve 15 milyon oy kullanılarak en iyilerin seçildiği Türkiye Gençlik Ödülleri’nde halkın takdirini toplayan isimler ve kurumlara ödülleri takdim edilecek.

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Serinhisar ilçesinin modern bir sosyal ve kültürel tesise kavuşması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

İBB İstanbul Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Uluslararası Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yüzde 50'sinin tamamlandığını açıklayan Uysal, projenin 2019'da açılacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Buca Saygın Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İzmir Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saygın Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki projeler hakkında konuştu.

Başakşehir'e bir gençlik merkezi daha geliyor!

‘İlk’lerin ve ‘en’lerin şehri Başakşehir’e ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek muhteşem bir tesis daha geliyor. Sular Vadisi 2.Bölge’de hayata geçirilen ilçenin ‘ilk’ Gençlik Merkezi’nin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Genç KAYMEK Gençlik Merkezi açıldı!

Kayseri Eskişehir Bağları bölgesine inşa edilen Genç KAYMEK Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

mCD Gençlik Kulübü Haberi

mCD Gençlik Kulübü

MCD Gençlik Kulübü ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği işbirliği ile düzenlenen Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olan ve 22 ülkeden, 15 milyon oyun kullanıldığı, rekor bir katılımla gerçekleşen Türkiye Gençlik Ödülleri’nde “En İyi Yapı / İnşaat Firması kategorisinde Dumankaya, 162 bin 572 oyla birinci oldu. Dumankaya halk oylamasında bu kategorideki oyların yaklaşık yüzde 40’ını aldı.

Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sevil Cenanoğlu, “Dumankaya her zaman farklı ve yenilikçi tavrıyla ülkemiz insanının gönlüne girebilmiş bir marka. Bunu elde etmek kolay olmadığı gibi mevcudiyetini de devam ettirmek de ekstra bir çaba ve emek istiyor. Dumankaya olarak değerlendirmenin halk oylaması ile yapıldığı böylesine önemli bir platformdan ödül almak bizi oldukça gurur verici. Bu başarının altında hedeflerini ve stratejisini iyi belirlemiş yöneticilerimizin ve bu...