15 / 05 / 2024

meçhul asker sokak

meçhul asker sokak

1940 yılında Vakıflar Müdürlüğü İstanbul Suriçi'nde yer alan bazı han odaları, haneler ve arsalar satacakmış. 1940 yılında Aksaray'da 131 metrekare arsa 16 altın karşılığında alınabiliyormuş.

WhatsApp'tan devrim gibi yenilik! Artık bunu yapabileceksiniz

 Muadillerinin bu özelliği çoktan kullanıyor olmasına rağmen WhatsApp bir yenilik yaparak sesleri metne dönüştürme fonksiyonunu sonunda getiriyor. WhatsApp kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği özelliğin ise ne zaman kullanılacağı şimdilik meçhul.

Çeşme Vergi Dairesi 1.6 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Çeşme Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi, 16056 Sokak'ta yer alan gayrimenkulü satıyor. Satışa sunulan gayrimenkulde tek katlı yapı yer alıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya'da beklentiler umduğumuz gibi olmadı!

GS Kulübü Başkanı Cengiz, "Kemerburgaz bir adli sürece girdi. Bu adli sürecin Türk hukuk sistemi içinde ne kadar süreceği meçhul. Bu meçhulluk karşısında tabii Emlak Konut'ta kendi pozisyonunu almaya çalışıyor ama bizim pozisyonumuz Galatasaray'ın pozisyonu" dedi...

Kahramanmaraş'ta çarpık kentleşme sorunu!

Kahramanmaraş'ta Türkiye'nin en dar sokağı görenleri hayrete düşürüyor. Onikişubat ilçesi Karamanlı Mahallesi'nde bulunan 40014. Sokak, çarpık kentleşme sonucunda dar bir alana kuruldu.

Silivri Akçeşme'ye yayalaştırma projesi!

Akçeşme Sokak esnafıyla buluşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede yapılacak düzenleme çalışmalarının son halini esnafla paylaştı.

Ambarlı Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü. Belediyenin döküme engel olmak yerine hafriyat dökülen alanın düzenlemesini yapması ise skandal olarak yorumlandı.

Gaziosmanpaşa`nın kaldırımları estetik görünüme kavuşuyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.

Nevşehir'de dönüşüm bölgesinde kalan camilerin akıbeti meçhul!

Nevşehir'de kentsel dönüşümün ardından cemaatsiz kalan camilerin akıbeti meçhul. Geçtiğimiz yıl kendini bilmezler tarafından talan edilmeye çalışılan söz konusu camilerin ne olacağı halen belirsizliğini koruyor.

Erfa Proje İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfa Proje İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Dişbudak tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, 1810 Sokak'ta kuruldu.

Pastel Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Koç tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi,1821 Sokak'ta kuruldu.

SMY Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

SMY Yapı Anonim Şirketi, Muammer Mumcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi,1931 Sokak'ta kuruldu.

ÖZHC İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÖZHC İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cumali Arslan ve Halit Aytekin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1110 Sokak 'ta kuruldu.

Kayı Tercüme Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Tercüme Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pınar Bozyel tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Bomonti, Merkez Mahallesi, Harzemşah Sokak'ta kuruldu.

meçhul asker sokak Haberi

meçhul asker sokak

İstanbul Vakıflar Direktörlüğü İlanları


Kıymeti   Pey akçesi

 L.     K.    L.   K.

339   14    25   60  Aksaray'da Baba Hasan Alemi Mahallesi'nde                     

                            Meçhul Asker Sokak'ta 8 nolu 131 metre mu-

                            rabbaı arsanın tamamı.

261   97    20   00  Şehremini Molla Gürani'de Seyitömer Mahal-

                            lesi'nde eski Koruk Mahmud Çeşmesi yeni Ha-

                            cet Sokak'ta 1 nolu...