19 / 05 / 2024

Mecidiyeköy Kuştepe Mahallesi Bira işçi evleri Trump Towers

Mecidiyeköy Kuştepe Mahallesi Bira işçi evleri Trump Towers

Kuştepe Mahallesi Bira İşçi Evleri, dönüşüm için firmalarla görüşmeye devam ediyor. 2006’dan beri Ülker, Akfen - Krea Gayrimenkul Konsorsiyumu, Taşyapı derken Tatlıcı Gayrimenkul, Bira İşçi Evleri’nin kapısını çaldı... Peki bölgede son durum ne?

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

İBB'nin Mecidiyeköy'deki arsası 472 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan 5 parsel arsayı 472 milyon TL'ye satıyor. Söz konusu gayrimenkulün ihalesi 28 Nisan 2021'de gerçekleşecek.

İBB'den Mecidiyeköy'de 472 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 472 milyon TL'ye satıyor...

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde zoraki dönüşüm!

Büyük Çamlıca Cami’nin dibindeki Kirazlıtepe Mahallesi'nde zoraki kentsel dönüşüm yaşanıyor.

Şişli Kuştepe Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Kuştepe Mahallesi, 9067 ada, 4 ve 6 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşaatında kaza!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun Karadeniz Mahallesi İstasyonunda kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1 işçi öldü. 

Antalya Tepe Mahallesi'nin imar planı kabul edildi!

Tepe Mahallesi'nin imar planı değişikliği talebi, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliği ile kabul edildi.

Ankara Altındağ'da Hasköy Savaştepe Camii açıldı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçedeki pek çok açılışa katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Tiryaki son olarak, Gülpınar Mahallesi'ne yapılan Hasköy Savaştepe Camii'nin açılışına katıldı.

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muammer Civelek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Bass Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bass Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Bulut Akacan ve Selçuk Akın Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi'nin 2015 değerlemesini yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2013 ada 85 parsel üzerindeki 6 adet Ofise ilişkin ekspertiz raporunu yayınladı.

Mecidiyeköy Kuştepe Mahallesi Bira işçi evleri Trump Towers Haberi

Mecidiyeköy Kuştepe Mahallesi Bira işçi evleri Trump Towers


Mecidiyeköy Bira İşçi Evleri, toplam 30 dönüm arazi üzerine Tekel’in Bomonti bira fabrikasında çalışan işçiler tarafından kurulan Bira İşçi Evleri Kooperatifi tarafından 1958 yılında inşa edildi. Toplam 123 konuttan oluşan Bira İşçi Evleri, her dönem inşaat firmalarının ilgisini çeken bir bölge oldu.




Kim, ne teklif etti?


Bira İşçi Evleri’ne dönüşüm için ilk teklif Ülker Grubu’ndan 2006 yılında geldi. Ülker, arsa metrekare fiyat teklifini 2 bin 750 dolardan 3 bin dolara çıkarsa da Bira İşçi Evleri hak sahipleri tarafından geri çevrildi.




Evlerin hemen yanında inşa edilen Trump Towers projesini Doğan Holding ile hayata geçiren Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı da Bira İşçi Evleri’ne teklif sundu. Turanlı’nın teklifi,...