02 / 05 / 2024

Mecidiyeköy trafik düzenlemesi

Mecidiyeköy trafik düzenlemesi

1999 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan dev yatırım ile Mecidiyeköy rahat bir nefes alacakmış. Karayolları'ndan onay çıkarsa, 10 trilyonluk yatırımla 3 kavşak, 1 meydan, 1 altgeçit, 1 viyadük yapılacakmış.

Kira düzenlemesi için kritik tarih yaklaşıyor! Yüzde 25 sınırının sonu: Kiracıların yüreği ağzında!

2022'de yürürlüğe giren kira düzenlemesi, enflasyon ve maliyet artışına rağmen yıllık yüzde 25'lik zam sınırlamasını içeriyordu. Ancak haziran sonunda sona erecek olan bu düzenleme yeniden tartışma konusu oldu.

TBMM'de kira düzenlemesi gündemde: Yüzde 25'e uymayan ev sahibine 1 ila 3 yıl hapis cezası verilmesi planlanıyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yeni dönemde kira düzenlemesi gibi önemli yasaların hayata geçirilmesini planlamaktadır. Kira artışını sınırlayan düzenlemenin süresinin uzatılması beklenirken, fahiş kira artışı yapanlara 1 ila 3 yıl hapis cezası verilmesi planlanmakta...

Vatandaşlara Kamu Borçları İçin Af Düzenlemesi: Başvuru Süresi Uzatıldı

Kamu kurumlarına olan borçları bulunan vatandaşlar için af düzenlemesi yapıldı. Vergi borcu, trafik cezası ve diğer borçlar toplamı 2 bin TL'nin altında olanların borçları silinirken, 2 bin TL üzerindeki borçlar için yapılandırma imkanı sunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Yüzbinler sevince boğulacak! Beklenen haber geldi! EYT düzenlemesi Meclis’te!

EYT’lilerin beklediği haber nihayet geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde imzaya açıldı. EYT düzenlemesinin imzalar tamamlandıktan sonra Meclis Başkanlığı'na sunulacağı bildirildi.

Araştırma görevlilerine müjdeli haber! Kadro düzenlemesi Meclis’te!

Araştırma görevlileriyle ilgili beklenen haber geldi. 50/d'li araştırma görevlilerine kadro düzenlemesi Meclis’e gönderildi. YÖK'ten yapılan açıklamada, 50/d'li araştırma görevlilerinin 33/a kapsamına alınması çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Asgari ücrette şok öneri! Vergi düzenlemesi ile KDV yüzde 1'e düşmeli!

Asgari ücretlileri yakından ilgilendiren vergi düzenlemesi önerisi geldi. Vergi Hukuku uzmanı Prof. Dr. Funda Başaran Yavaşlar, Asgari ücretli üzerindeki ağır vergi yükünün de dikkate alınması gerektiğini açıkladı.

Matrah düzenlemesi nedir? ÖTV matrah düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu? İşte sıfır araba fiyatları...

Matrah düzenlemesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ÖTV matrah düzenlemesinden sonra düzenlemenin hangi araçları kapsadığı merak konusu oldu. Peki, ÖTV matrah düzenlemesi hangi araçları kapsıyor? ÖTV matrah düzenlemesi sonrası araba fiyatları ne kadar oldu?

ÖTV matrah düzenlemesi sonrası kalem kalem hesaplandı! İşte model model yeni fiyatlar

Otomobil sektörünün merakla beklediği matrah düzenlemesi Resmi Gazete yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki düzenleme sonrası araç fiyatları ne kadar inecek? İşte ayrıntılar...

Matrah düzenlemesi nasıl olacak? ÖTV matrah düzenlemesi ne zaman?

Matrah düzenlemesi otomobil alacak vatandaşların gündeminde yer alıyor. ÖTV matrah düzenlemesinin ne zaman çıkacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. İşte detaylar!

Son dakika! Otomobilde ÖTV ve matrah düzenlemesi için yeni adım! Matrah düzenlemesi ne zaman yürürlüğe girecek? 

Son birkaç haftadır, özellikle sosyal medyada otomobilde ÖTV indirimi geleceği ile ilgili haberler gündemde bomba etkisi yarattı. Peki matrah düzenlemesi ne zaman yürürlüğe girecek? İşte ayrıntılar...

Kira artış düzenlemesi! 5 yılı dolduran kiracılar yeni yasadan etkilenecek mi? İşte detaylar!

Kira artış düzenlemesi, kiracıların ilgi odağında yer alıyor. Peki 5 yılı dolduran kiracılar yeni yasadan etkilenecek mi? İşte detaylar!

Memurun yüzünü güldüren ek gösterge düzenlemesi! 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek?

Emekli ve çalışanı etkileyen 3600 ek gösterge düzenlemesi hakkında yeni gelişmeler yaşandı. İşte o detaylar!

Mecidiyeköy trafik düzenlemesi Haberi

Mecidiyeköy trafik düzenlemesi



3 KAVŞAK, 1 MEYDAN, 1 ALTGEÇİT, 1 VİYADÜK YAPILACAK


Mecidiyeköy kurtuluyor


İstanbul'a soluk aldıracak Mecidiyeköy trafik düzenlemesi için 10 trilyon liralık yatırım yapılacak. İlk kazma yılbaşında vuruluyor...


1 yıla sığdırılması planlanan proje bitince Şişli'den 4. Levent'e ve Altunizade'ye tıkanıklığa uğramadan 5 dakikada ulaşılacak.


Büyükşehir Belediyesi'nin dev projesini Karayolları incelemeye aldı. Onay çıkınca iş hemen ihale aşamasına gelecek.


Cadde yer altında


   PROJEYE göre Büyükdere Caddesi'nde 200 metrelik mesafe yeraltına alınacak. Şişli'den Zincirlikuyu istikametine giden araçlar altgeçitten girecek, Ali Sami Yen Stadı'nın yakınlarından yerüstüne çıkacak. Mecidiyeköy Meydanı'ndaki otobüs durakları kaldırılacak. Burada 100 metre çaplı bir göbek ve meydan düzenlemesi gerçekleştirilecek.


Kesişme yok


    ORTAKLAR Caddesi'nden çıkan...